Join

Soulful Selling on Instagram

De cursus is momenteel gesloten, maar gaat heel binnenkort weer open!

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst om als eerste toegang tot de cursus te krijgen en alvast mijn gratis Instagram succes gids te ontvangen 

ARE YOU READY FOR THE NEXT STEP?

Ben je er klaar voor om jezelf als expert neer te zetten en met gemak nieuwe klanten aan te trekken?

Zou het niet fantastisch zijn als je continue droomklanten zou kunnen aantrekken, opwarmen en converteren op instagram zonder 24/7 online te hoeven zijn en non-stop je aanbod te hoeven pitchen?

Als je nu enthousiast aan het knikken bent, zit je hier helemaal op de juiste plek! In mijn succesvolle cursus Soulful Selling on Instagram help ik je om de juiste volgers – aka potentiële klanten – aan te trekken, leer ik je hoe je je volgers kunt opwarmen voor je aanbod en laat ik je zien hoe je ze vervolgens met gemak tot klant kunt maken.

De cursus is momenteel helaas gesloten, maar als je je aanmeldt voor de wachtlijst, ben je de eerste die het hoort als Soulful Selling on Instagram weer te koop is!

Ik stuur dan ook meteen mijn gratis Instagram succes gids naar je toe, zodat je alvast de eerste stappen kunt zetten om van je volgers klanten te maken.

DE INSTAGRAM SUCCES GIDS

Van onzichtbaar naar
onweerstaanbaar op Instagram

In deze succes gids neem ik je mee in mijn signature social selling strategie en leer ik je hoe je op Instagram kunt verkopen vanuit waarde, vertrouwen en connectie. Oftewel, op een oprechte en eerlijke manier waar jij je volledig comfortabel bij voelt én die je klanten gaat opleveren die 100 procent bij je passen en die niets liever willen dan met jóu werken.

Je ontvangt de gids meteen als je je inschrijft voor de wachtlijst ↓

Hi there!

Ik ben Tarinda

Een online business & marketing expert die vrouwelijke ondernemers helpt om een schaalbare business te bouwen, non-stop nieuwe klanten aan te trekken en consistent five figure maanden te draaien.

De afgelopen maanden is mijn online business hard gegroeid en dat heb ik vrijwel volledig aan Instagram te danken.

Maar dat succes kwam niet uit de lucht vallen – die resultaten kwamen pas nadat ik besefte dat zichtbaar zijn op Instagram niet genoeg is; het gaat er vooral om hoe je zichtbaar bent.

Toen ik dit eenmaal doorhad en me begon te focussen op het creëren van vertrouwen, connectie en een expertstatus, veranderde alles. Binnen een paar weken ging ik van letterlijk 0 naar tientallen enthousiaste klanten per maand.

En nu wil ik jou laten zien hoe je hetzelfde kunt doen.

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina

Join

Soulful Selling on Instagram

De cursus is momenteel gesloten, maar gaat heel binnenkort weer open!

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst om als eerste toegang tot de cursus te krijgen en alvast mijn gratis Instagram succes gids te ontvangen 

READY FOR THE NEXT STEP?

Ben je er klaar voor om jezelf als expert neer te zetten en met gemak nieuwe klanten aan te trekken?

Zou het niet fantastisch zijn als je continue droomklanten zou kunnen aantrekken, opwarmen en converteren op instagram zonder 24/7 online te hoeven zijn en non-stop je aanbod te hoeven pitchen?

Als je nu enthousiast aan het knikken bent, zit je hier helemaal op de juiste plek! In mijn succesvolle cursus Soulful Selling on Instagram help ik je om de juiste volgers – aka potentiële klanten – aan te trekken, leer ik je hoe je je volgers kunt opwarmen voor je aanbod en laat ik je zien hoe je ze vervolgens met gemak tot klant kunt maken.

De cursus is momenteel helaas gesloten, maar als je je aanmeldt voor de wachtlijst, ben je de eerste die het hoort als Soulful Selling on Instagram weer te koop is!

Ik stuur dan ook meteen mijn gratis Instagram succes gids naar je toe, zodat je alvast de eerste stappen kunt zetten om van je volgers klanten te maken.

DE INSTAGRAM SUCCES GIDS

Van onzichtbaar naar
onweerstaanbaar op Instagram

In deze succes gids neem ik je mee in mijn signature social selling strategie en leer ik je hoe je op Instagram kunt verkopen vanuit waarde, vertrouwen en connectie. Oftewel, op een oprechte en eerlijke manier waar jij je volledig comfortabel bij voelt én die je klanten gaat opleveren die 100 procent bij je passen en die niets liever willen dan met jóu werken.

Je ontvangt de gids meteen als je je inschrijft voor de wachtlijst ↓

Hi, Ik ben Tarinda

Een online business & marketing expert die vrouwelijke ondernemers helpt om een schaalbare business te bouwen, non-stop nieuwe klanten aan te trekken en consistent five figure maanden te draaien.

De afgelopen maanden is mijn online business hard gegroeid en dat heb ik vrijwel volledig aan Instagram te danken.

Maar dat succes kwam niet uit de lucht vallen – die resultaten kwamen pas nadat ik besefte dat zichtbaar zijn op Instagram niet genoeg is; het gaat er vooral om hoe je zichtbaar bent.

Toen ik dit eenmaal doorhad en me begon te focussen op het creëren van vertrouwen, connectie en een expertstatus, veranderde alles. Binnen een paar weken ging ik van letterlijk 0 naar tientallen enthousiaste klanten per maand.

En nu wil ik jou laten zien hoe je hetzelfde kunt doen.

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina