Ben je er klaar voor om een winstgevende online cursus te maken die je meer tijd, vrijheid & inkomsten oplevert?

Je denkt al zo lang aan het maken van een online cursus en toch.. heb je na al die tijd heb nog steeds niets staan.

Je ziet andere ondernemers 5-10k per maand verdienen met hun cursussen en je zou niets liever willen dan ook in dat rijtje staan, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen en hoe je het allemaal moet aanpakken.

Je wilt graag meer tijd & vrijheid creëren, je wilt graag meer geld verdienen – passive, please! – maar de drempel om een cursus te maken voelt zo hoog en alle informatie over de beste tools & technieken is zo verwarrend en overweldigend.

Daarnaast twijfel je of je idee überhaupt wel goed genoeg is en of je doelgroep er wel op zit te wachten. Er zijn namelijk al zoveel cursussen over dit onderwerp – wat heb jij dan nog toe te voegen?

En dus zit je na al die tijd nog steeds in dezelfde situatie – zonder cursus, zonder passief inkomen en zonder de vrijheid waar je zo naar verlangt. 

Maar wat als het maken van een online cursus helemaal niet moeilijk hoeft te zijn?

Wat als jij ook dit soort resultaten kunt behalen – zonder gecompliceerde en overweldigende strategieën ↓

introducing

The Course Lab

In deze cursus deel ik mijn volledige strategie om een succesvolle en winstgevende online cursus te maken, die je meer tijd, meer vrijheid en meer inkomsten oplevert. Aan de hand van mijn unieke & effectieve Course Creation Framework leer ik je van A tot Z hoe je je kennis & expertise moeiteloos kunt omzetten in een best-selling cursus.

Ik heb al mijn kennis en strategieën in een uitvoerig & gedetailleerd stappenplan verwerkt, waarin ik je niet alleen leer hoe je een winstgevende cursus maakt, maar waarin ik je door middel van opdrachten en extra resources ook help om de kennis toe te passen, zodat je meteen aan de slag kunt met het maken van je cursus.

Als je er klaar voor bent om je signature cursus te maken, waarmee je je impact én je inkomsten kunt vergroten, dan is The Course Lab precies wat je nodig hebt.

Ik ben Tarinda en ik help vrouwelijke ondernemers om een schaalbare business te bouwen, non-stop nieuwe klanten aan te trekken en consistent five figure maanden te draaien.

Ik had niet altijd een succesvol bedrijf met goedlopende cursussen, droomklanten en bestellingen die vrijwel dagelijks binnenkomen. Sterker nog – nog niet zo heel lang geleden verdiende ik nog geen €1000 per maand met mijn bedrijf.

Ik wíst dat ik veel te bieden had en ik wist dat ik veel mensen kon helpen, maar ik wist gewoon niet hoe ik die kennis & waarde kon overbrengen op anderen en hoe ik daar meer geld mee kon verdienen.

Totdat ik in de wereld van online cursussen stapte. 

Al snel verkocht ik succesvol mijn eerste cursus en niet veel later volgde er een tweede.

Inmiddels heb ik meerdere goedlopende cursussen gemaakt, waarmee ik al honderden vrouwen heb mogen helpen bij het neerzetten en laten groeien van hun online bedrijf. 

Maar dat niet alleen – de cursussen hebben me ook meerdere succesvolle lanceringen opgeleverd en doordat ik de verkoop nu volledig heb geautomatiseerd, zorgen mijn cursussen elke maand voor een passief inkomen.

En in The Course Lab deel ik al mijn kennis, tips en strategieën, zodat jij hetzelfde kunt gaan bereiken.

The Course Lab is voor jou als je..

✔️ Overweldigd bent door alle mogelijkheden en strategieën en op zoekt bent naar een simpel en duidelijk stappenplan dat je van A tot Z uitlegt hoe je een waardevolle & succesvolle cursus kunt maken.

✔️ Je kennis & expertise in een schaalbare cursus wilt verpakken, zodat je geen tijd voor geld meer hoeft te ruilen en zodat je meer kunt verdienen, zonder meer te hoeven werken – laat dat passieve inkomen maar komen!

✔️ Een manier zoekt om meer mensen te kunnen helpen & bereiken en als je dat graag op een zo waardevolle en impactvolle manier wilt doen.

✔️ Er klaar voor bent om je excuses nu echt gedag te zeggen en te doen wat je al een eeuwigheid wil doen – een next-level cursus maken die je business & bankrekening zal laten groeien.

Wat je in The Course Lab gaat leren:

Module 1 | Het bedenken van een succesvol & winstgevend cursus idee

Het maken van een succesvolle en winstgevende cursus begint bij het bedenken van een succesvol en winstgevend onderwerp.

Na deze module weet je precies hoe je een onweerstaanbaar cursus idee bedenkt, aan welke drie essentiele dingen je idee moet voldoen en hoe je kunt ontdekken of het idee dat je in gedachten hebt winstgevend is. Daarnaast heb je uitgezocht waar je doelgroep behoefte aan heeft en welk resultaat ze graag willen bereiken, zodat je zeker weet dat je een cursus gaat maken waar ze zonder twijfel hun portemonnee voor trekken.

Module 2 | Je positionering en het bedenken van je
best-selling belofte

Je wilt niet zomaar een cursus maken – je wilt een cursus maken die alle verwachtingen overstijgt en waarmee je je moeiteloos kunt onderscheiden van je concurrenten.

Na deze module weet je precies hoe je je cursus uniek & onderscheidend kunt maken, zodat je doelgroep jouw cursus boven die van je concurrenten verkiest. Daarnaast weet je na deze module ook hoe je je studenten gegarandeerd naar hun droomresultaat kunt leiden – waardoor ze de volgende keer weer in je willen investeren.

Module 3 | Het maken van de cursus en het bedenken van de perfecte naam

Je gaat je idee omzetten in een next-level cursus waar je studenten geen genoeg van kunnen krijgen.

Na deze module weet je precies hoe je aan de hand van mijn effectieve 5-3-1 methode een cursus kunt maken waar je cursisten fantastische resultaten mee gaan behalen. Daarnaast weet je hoeveel content je in je cursus moet verwerken, hoe je waardevolle & kwalitatief goede video’s maakt en hoe je een catchy naam bedenkt waarmee je de aandacht trekt en de interesse wekt.

Module 4 | De technische en praktische zaken rondom het maken van je cursus

Ontdek de beste tools, programma’s en platformen voor het maken en verkopen van je online cursus.

Na deze module weet je wat – afhankelijk van je situatie & doelen – het beste cursus platform voor je is en wat je nodig hebt om je cursus klaar te maken voor de verkoop. Note: Mijn expertise ligt bij het uitdenken & creëren van een cursus en niet perse bij de technische aspecten. Ik deel alle tools & programma’s die ik gebruik en ik geef wat technische tips, maar ik ga verder niet heel diep in op de techniek.

Module 5 | Het bepalen van de juist prijs en slimme tips voor meer verkopen

Je wilt niet alleen een succesvolle cursus maken – je wilt het natuurlijk succesvol kunnen verkopen. 

Na deze module heb je een prijs bepaald die recht doet aan de waarde van je cursus, aansluit bij je positionering en die perfect voelt voor jou én voor je klanten. Daarnaast weet je hoe je bonussen kunt inzetten om het aantal verkopen te verdubbelen en weet je hoe je extra waarde aan je cursus kunt toevoegen, zonder dat het je extra werk kost – want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Ben je er klaar voor om je kennis om te zetten in een
schaalbare cursus, zodat je meer mensen kunt helpen, meer geld kunt verdienen en meer vrijheid kunt creëren? 

Maar wacht, er is nog meer!

Als je de cursus nu koopt, krijg je dit er ook nog eens bij ↓

01

BONUS: 9 tips voor een high-converting sales pagina

In deze uitgebreide bonus les leer ik je aan de hand van mijn 9-step sales page strategie hoe je een effectieve sales pagina schrijft die je ook daadwerlijk klanten gaat opleveren.

02

BONUS: De ultieme checklist voor het maken van een online cursus

Ik heb álle stappen die je moet zetten als je een online cursus gaat maken in een uitgebreid overzicht gezet, zodat je zeker weet dat je niets vergeet als je met je cursus aan de slag gaat.

Veelgestelde vragen

IS DE CURSUS OOK WAARDEVOL ALS IK AL EEN CURSUS HEB GEMAAKT?

Als je cursus nog niet zo goed loopt en als je graag wilt leren hoe je een cursus maakt die je ideale klanten zonder twijfel zullen kopen, is de cursus zeker een aanrader voor je.

Als je cursus al goed loopt en als je al positieve feedback krijgt, dan heb je deze cursus waarschijnlijk niet nodig – al zal het je alsnog wel waardevolle tips & inzichten geven voor eventuele nieuwe cursussen.

HEB IK BEPAALDE KENNIS OF ERVARING NODIG VOORDAT IK KAN BEGINNEN?

Nee hoor. Ik leg alle stappen op een simpele en duidelijke manier uit en neem je tijdens het hele proces aan de hand – terwijl ik tegelijk wel de diepte in ga, zodat je ook echt alle ins & outs leert en je aan het einde van de cursus talloze nieuwe inzichten hebt opgedaan.

WAT ALS IK WEL EEN CURSUS WIL MAKEN, MAAR NOG NIET WEET WAAROVER?

Dat is helemaal geen probleem, want ook daar besteed ik in de cursus aandacht aan. Ik help je om een cursus idee te vinden dat echt aansluit bij je talenten & bij wat je leuk vindt en dat tegelijk super waardevol is voor je doelgroep.

WAT MAAKT DEZE CURSUS ANDERS DAN ANDERE CURSUSSEN OVER DIT ONDERWERP?

In The Course Lab deel ik mijn eigen unieke methodes en strategieën – die je dus niet in een andere cursus zal vinden.

Dit zijn de methodes die ik zelf altijd gebruik om mijn cursussen te maken en die mij al talloze enthousiaste klanten, fantastische testimonials en succesvolle lanceringen hebben opgeleverd.

Daarnaast geef ik je in The Course Lab gedetailleerde en praktische tips, waarmee ik je echt van idee naar lancering help.

HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DE CURSUS?

Hoe klinkt voor altijd? Je hebt levenslang toegang tot de cursus, dus je kunt de cursus of delen van de cursus ook altijd weer opnieuw volgen!

HOELANG DUURT DE CURSUS?

De cursus bevat 15 videolessen van elk 3 tot 10 minuten (je krijgt van elke les ook de uitgeschreven tekst) en bij elke les staan één of meerdere opdrachten. Daarnaast bevatten sommige lessen ook werkboeken / templates / extra resources.

Je zou de cursus in principe in 2 uur kunnen volgen, maar als je meteen alle opdrachten gaat maken, ben je al snel een dag kwijt (maar dan heb je wel meteen een groot deel van je cursus staan!)

Sowieso raad ik aan om alle lessen meerdere keren te kijken – in ieder geval voor elke cursus die je gaat maken.

KAN IK DE CURSUS OOK LATER BEGINNEN?

Je kunt beginnen wanneer jij wilt! Je hebt levenslang toegang tot de cursus en je kunt alle modules gewoon kijken wanneer het jou uitkomt, op de snelheid die jij fijn vindt. Dus het maakt niet uit of je vandaag, volgende maand of volgend jaar begint!

WAT ALS IK DE CURSUS VIND TEGENVALLEN?

Ik ben er zo van overtuigd dat mijn methodes en strategieën je gaan helpen om een succesvolle cursus neer te zetten, dat ik een 100% geld terug garantie geef als je me binnen 14 dagen laat weten dat je niet tevreden bent met de cursus.

Het enige wat ik van je vraag, is dat je kunt laten zien dat je alle lessen hebt gevolgd en alle opdrachten hebt gemaakt.

Je hebt nu 2 keuzes..

❌ Blijven staan waar je nu staat

Je kunt blijven proberen om het allemaal in je eentje uit te zoeken, met de kans dat je over een jaar nog steeds op dezelfde plek staat – en je dus nog niet de vrijheid en het passieve inkomen hebt waar je van droomt.

✅ Je doelen behalen

Maar je kunt er ook voor kiezen om te investeren in een uniek en effectief stappenplan dat je van A tot Z leert hoe je een succesvolle & winstgevende cursus maakt die je meer tijd, meer vrijheid en meer inkomsten zal opleveren.

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina

Ben je er klaar voor om een winstgevende online cursus te maken die je meer tijd, vrijheid & inkomsten oplevert?

Je denkt al zo lang aan het maken van een online cursus en toch.. heb je na al die tijd heb nog steeds niets staan.

Je ziet andere ondernemers 5-10k per maand verdienen met hun cursussen en je zou niets liever willen dan ook in dat rijtje staan, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen en hoe je het allemaal moet aanpakken.

Je wilt graag meer tijd & vrijheid creëren, je wilt graag meer geld verdienen – passive, please! – maar de drempel om een cursus te maken voelt zo hoog en alle informatie over de beste tools & technieken is zo verwarrend en overweldigend.

Daarnaast twijfel je of je idee überhaupt wel goed genoeg is en of je doelgroep er wel op zit te wachten. Er zijn namelijk al zoveel cursussen over dit onderwerp – wat heb jij dan nog toe te voegen?

En dus zit je na al die tijd nog steeds in dezelfde situatie – zonder cursus, zonder passief inkomen en zonder de vrijheid waar je zo naar verlangt. 

Maar wat als het maken van een online cursus helemaal niet moeilijk hoeft te zijn?

Wat als jij ook dit soort resultaten kunt behalen – zonder gecompliceerde en overweldigende strategieën ↓

introducing

The Course Lab

In deze cursus deel ik mijn volledige strategie om een succesvolle en winstgevende online cursus te maken, die je meer tijd, meer vrijheid en meer inkomsten oplevert. Aan de hand van mijn unieke & effectieve Course Creation Framework leer ik je van A tot Z hoe je je kennis & expertise moeiteloos kunt omzetten in een best-selling cursus.

Ik heb al mijn kennis en strategieën in een uitvoerig & gedetailleerd stappenplan verwerkt, waarin ik je niet alleen leer hoe je een winstgevende cursus maakt, maar waarin ik je door middel van opdrachten en extra resources ook help om de kennis toe te passen, zodat je meteen aan de slag kunt met het maken van je cursus.

Als je er klaar voor bent om je signature cursus te maken, waarmee je je impact én je inkomsten kunt vergroten, dan is The Course Lab precies wat je nodig hebt.

Ik ben Tarinda en ik help vrouwelijke ondernemers om een schaalbare business te bouwen, non-stop nieuwe klanten aan te trekken en consistent five figure maanden te draaien.

Ik had niet altijd een succesvol bedrijf met goedlopende cursussen, droomklanten en bestellingen die vrijwel dagelijks binnenkomen. Sterker nog – nog niet zo heel lang geleden verdiende ik nog geen €1000 per maand met mijn bedrijf.

Ik wíst dat ik veel te bieden had en ik wist dat ik veel mensen kon helpen, maar ik wist gewoon niet hoe ik die kennis & waarde kon overbrengen op anderen en hoe ik daar meer geld mee kon verdienen.

Totdat ik in de wereld van online cursussen stapte. 

Al snel verkocht ik succesvol mijn eerste cursus en niet veel later volgde er een tweede.

Inmiddels heb ik meerdere goedlopende cursussen gemaakt, waarmee ik al honderden vrouwen heb mogen helpen bij het neerzetten en laten groeien van hun online bedrijf. 

Maar dat niet alleen – de cursussen hebben me ook meerdere succesvolle lanceringen opgeleverd en doordat ik de verkoop nu volledig heb geautomatiseerd, zorgen mijn cursussen elke maand voor een passief inkomen.

En in The Course Lab deel ik al mijn kennis, tips en strategieën, zodat jij hetzelfde kunt gaan bereiken.

The Course Lab is voor jou als je..

✔️ Overweldigd bent door alle mogelijkheden en strategieën en op zoekt bent naar een simpel en duidelijk stappenplan dat je van A tot Z uitlegt hoe je een waardevolle & succesvolle cursus kunt maken.

✔️ Je kennis & expertise in een schaalbare cursus wilt verpakken, zodat je geen tijd voor geld meer hoeft te ruilen en zodat je meer kunt verdienen, zonder meer te hoeven werken – laat dat passieve inkomen maar komen!

✔️ Een manier zoekt om meer mensen te kunnen helpen & bereiken en als je dat graag op een zo waardevolle en impactvolle manier wilt doen.

✔️ Er klaar voor bent om je excuses nu echt gedag te zeggen en te doen wat je al een eeuwigheid wil doen – een next-level cursus maken die je business & bankrekening zal laten groeien.

Wat je in The Course Lab gaat leren:

Module 1 | Het bedenken van een succesvol & winstgevend cursus idee

Het maken van een succesvolle en winstgevende cursus begint bij het bedenken van een succesvol en winstgevend onderwerp.

Na deze module weet je precies hoe je een onweerstaanbaar cursus idee bedenkt, aan welke drie essentiele dingen je idee moet voldoen en hoe je kunt ontdekken of het idee dat je in gedachten hebt winstgevend is. Daarnaast heb je uitgezocht waar je doelgroep behoefte aan heeft en welk resultaat ze graag willen bereiken, zodat je zeker weet dat je een cursus gaat maken waar ze zonder twijfel hun portemonnee voor trekken.

Module 2 | Je positionering en het bedenken van je best-selling belofte

Je wilt niet zomaar een cursus maken – je wilt een cursus maken die alle verwachtingen overstijgt en waarmee je je moeiteloos kunt onderscheiden van je concurrenten.

Na deze module weet je precies hoe je je cursus uniek & onderscheidend kunt maken, zodat je doelgroep jouw cursus boven die van je concurrenten verkiest. Daarnaast weet je na deze module ook hoe je je studenten gegarandeerd naar hun droomresultaat kunt leiden – waardoor ze de volgende keer weer in je willen investeren.

Module 3 | Het maken van de cursus en het bedenken van de perfecte naam

Je gaat je idee omzetten in een next-level cursus waar je studenten geen genoeg van kunnen krijgen.

Na deze module weet je precies hoe je aan de hand van mijn effectieve 5-3-1 methode een cursus kunt maken waar je cursisten fantastische resultaten mee gaan behalen. Daarnaast weet je hoeveel content je in je cursus moet verwerken, hoe je waardevolle & kwalitatief goede video’s maakt en hoe je een catchy naam bedenkt waarmee je de aandacht trekt en de interesse wekt.

Module 4 | De technische en praktische zaken rondom het maken van je cursus

Ontdek de beste tools, programma’s en platformen voor het maken en verkopen van je online cursus.

Na deze module weet je wat – afhankelijk van je situatie & doelen – het beste cursus platform voor je is en wat je nodig hebt om je cursus klaar te maken voor de verkoop. Note: Mijn expertise ligt bij het uitdenken & creëren van een cursus en niet perse bij de technische aspecten. Ik deel alle tools & programma’s die ik gebruik en ik geef wat technische tips, maar ik ga verder niet heel diep in op de techniek.

Module 5 | Het bepalen van de juist prijs en slimme tips voor meer verkopen

Je wilt niet alleen een succesvolle cursus maken – je wilt het natuurlijk succesvol kunnen verkopen. 

Na deze module heb je een prijs bepaald die recht doet aan de waarde van je cursus, aansluit bij je positionering en die perfect voelt voor jou én voor je klanten. Daarnaast weet je hoe je bonussen kunt inzetten om het aantal verkopen te verdubbelen en weet je hoe je extra waarde aan je cursus kunt toevoegen, zonder dat het je extra werk kost – want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Ben je er klaar voor om je kennis om te zetten in een
schaalbare cursus, zodat je meer mensen kunt helpen, meer geld kunt verdienen en meer vrijheid kunt creëren? 

Maar wacht, er is nog meer!

Als je de cursus nu koopt, krijg je dit er ook nog eens bij ↓

01

BONUS: 9 tips voor een high-converting sales pagina

In deze uitgebreide bonus les leer ik je aan de hand van mijn 9-step sales page strategie hoe je een effectieve sales pagina schrijft die je ook daadwerlijk klanten gaat opleveren.

02

BONUS: De ultieme checklist voor het maken van een online cursus

Ik heb álle stappen die je moet zetten als je een online cursus gaat maken in een uitgebreid overzicht gezet, zodat je zeker weet dat je niets vergeet als je met je cursus aan de slag gaat.

Veelgestelde vragen

IS DE CURSUS OOK WAARDEVOL ALS IK AL EEN CURSUS HEB GEMAAKT?

Als je cursus nog niet zo goed loopt en als je graag wilt leren hoe je een cursus maakt die je ideale klanten zonder twijfel zullen kopen, is de cursus zeker een aanrader voor je.

Als je cursus al goed loopt en als je al positieve feedback krijgt, dan heb je deze cursus waarschijnlijk niet nodig – al zal het je alsnog wel waardevolle tips & inzichten geven voor eventuele nieuwe cursussen.

HEB IK BEPAALDE KENNIS OF ERVARING NODIG VOORDAT IK KAN BEGINNEN?

Nee hoor. Ik leg alle stappen op een simpele en duidelijke manier uit en neem je tijdens het hele proces aan de hand – terwijl ik tegelijk wel de diepte in ga, zodat je ook echt alle ins & outs leert en je aan het einde van de cursus talloze nieuwe inzichten hebt opgedaan.

WAT ALS IK WEL EEN CURSUS WIL MAKEN, MAAR NOG NIET WEET WAAROVER?

Dat is helemaal geen probleem, want ook daar besteed ik in de cursus aandacht aan. Ik help je om een cursus idee te vinden dat echt aansluit bij je talenten & bij wat je leuk vindt en dat tegelijk super waardevol is voor je doelgroep.

WAT MAAKT DEZE CURSUS ANDERS DAN ANDERE CURSUSSEN OVER DIT ONDERWERP?

In The Course Lab deel ik mijn eigen unieke methodes en strategieën – die je dus niet in een andere cursus zal vinden.

Dit zijn de methodes die ik zelf altijd gebruik om mijn cursussen te maken en die mij al talloze enthousiaste klanten, fantastische testimonials en succesvolle lanceringen hebben opgeleverd.

Daarnaast geef ik je in The Course Lab gedetailleerde en praktische tips, waarmee ik je echt van idee naar lancering help.

HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DE CURSUS?

Hoe klinkt voor altijd? Je hebt levenslang toegang tot de cursus, dus je kunt de cursus of delen van de cursus ook altijd weer opnieuw volgen!

HOELANG DUURT DE CURSUS?

De cursus bevat 15 videolessen van elk 3 tot 10 minuten (je krijgt van elke les ook de uitgeschreven tekst) en bij elke les staan één of meerdere opdrachten. Daarnaast bevatten sommige lessen ook werkboeken / templates / extra resources.

Je zou de cursus in principe in 2 uur kunnen volgen, maar als je meteen alle opdrachten gaat maken, ben je al snel een dag kwijt (maar dan heb je wel meteen een groot deel van je cursus staan!)

Sowieso raad ik aan om alle lessen meerdere keren te kijken – in ieder geval voor elke cursus die je gaat maken.

KAN IK DE CURSUS OOK LATER BEGINNEN?

Je kunt beginnen wanneer jij wilt! Je hebt levenslang toegang tot de cursus en je kunt alle modules gewoon kijken wanneer het jou uitkomt, op de snelheid die jij fijn vindt. Dus het maakt niet uit of je vandaag, volgende maand of volgend jaar begint!

WAT ALS IK DE CURSUS VIND TEGENVALLEN?

Ik ben er zo van overtuigd dat mijn methodes en strategieën je gaan helpen om een succesvolle cursus neer te zetten, dat ik een 100% geld terug garantie geef als je me binnen 14 dagen laat weten dat je niet tevreden bent met de cursus.

Het enige wat ik van je vraag, is dat je kunt laten zien dat je alle lessen hebt gevolgd en alle opdrachten hebt gemaakt.

Je hebt nu 2 keuzes..

❌ Stil blijven staan

Je kunt blijven proberen om het allemaal in je eentje uit te zoeken, met de kans dat je over een jaar nog steeds op dezelfde plek staat – en je dus nog niet de vrijheid en het passieve inkomen hebt waar je van droomt.

✅ Je doelen behalen

Maar je kunt er ook voor kiezen om te investeren in een uniek en effectief stappenplan dat je van A tot Z leert hoe je een succesvolle & winstgevende cursus maakt die je meer tijd, meer vrijheid en meer inkomsten zal opleveren.

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina