Ben je er klaar mee om veel tijd & energie in Instagram te steken, maar weinig resultaat te zien?

Dan heb ik precies wat jij nodig hebt.

Klinkt dit bekend?

→ Je hebt geen idee wat je moet posten op Instagram om meer engagement te krijgen – laat staan dat je weet hoe je met je posts meer inkomsten kunt krijgen.

→ Je weet dat het belangrijk is om je te onderscheiden, maar je weet gewoon niet hoe je dat moet doen en hoe je kunt opvallen tussen alle andere ondernemers op Instagram.

→ Je bent actief en consistent op Instagram, maar op de een of andere manier lijkt je boodschap niet echt over te komen en je doelgroep zich niet echt aangesproken te voelen.

→ Je vindt het lastig om je aanbod te promoten op Instagram en de keren dat je het doet, levert het je weinig op.

Ergens weet je wel dat je niet helemaal op de juiste weg zit, maar hoe je dan wél op de juiste weg komt?

Je hebt geen idee.

Je wilt graag meer klanten.
Je wilt graag meer engagement.
Je wilt graag meer inkomsten.

Maar het enige wat Instagram je tot nu toe heeft opgeleverd, is meer frustratie, meer onzekerheid en meer stress.

Ik weet precíes hoe je je voelt

Ik weet hoe frusterend het is om andere ondernemers de ene na de andere klant te zien binnenhalen, terwijl jij je afvraagt..

Waar zijn de klanten?
Waar zijn de volgers?
Waar zijn de dm’s?
Waar gaat het toch fout?

MAAR GOED NIEUWS: DAT KAN SNEL VERLEDEN TIJD ZIJN.

Ik ben Tarinda en ik help vrouwelijke ondernemers om een schaalbare business te bouwen, non-stop nieuwe klanten aan te trekken en consistent five figure maanden te draaien.

De afgelopen maanden is mijn online business ontzettend hard gegroeid – en dat heb ik vrijwel volledig te danken aan Instagram.

Maar dat succes kwam niet uit de lucht vallen.

Die resultaten kwamen pas nadat ik besefte dat zichtbaar zijn op Instagram niet genoeg is; het gaat er vooral om hoe je zichtbaar bent.

Want als ik even heel eerlijk mag zijn: als je jezelf niet als expert neerzet en als je niet aan de relatie met je volgers werkt, loop je gegarandeerd klanten mis en laat je gegarandeerd geld liggen.

Maar dat kan gelukkig snel veranderen.

 

introducing

Soulful Selling on Instagram

In deze cursus deel ik mijn volledige strategie om een sterke personal brand te bouwen, jezelf als expert neer te zetten en de ene na de andere klant binnen te halen – zonder 24/7 online te hoeven zijn.

Ik leg je stap voor stap uit wat je moet doen om je te onderscheiden van je concurrenten & van je volgers klanten te maken en vooral ook hoe je dat het beste kunt doen – dus welke content je moet delen, hoe je ervoor zorgt dat je doelgroep je gaat vertrouwen en hoe je je account zó inricht dat je non-stop potentiële klanten aantrekt.

Dit is geen standaard Instagram cursus die je dingen vertelt die je allang al weet. Dit is een one of a kind cursus met effectieve en bewezen sales- en marketingstrategieën, die je zullen helpen om jezelf op de kaart te zetten en met gemak je diensten en producten te verkopen.

 

Het resultaat?

Killer content

Je weet precies welk soort content je moet delen om meer engagement, meer volgers en vooral: meer klanten & inkomsten te krijgen.

expertstatus

Je weet wat je moet doen en delen om als expert gezien te worden en klanten komen naar jou in plaats van dat jij op zoek moet naar klanten.

sales succes

Je weet precies wat je moet delen om je volgers op te warmen voor je aanbod en wat je moet doen om van je volgers enthousiaste klanten te maken.

een goed account

Je bio, feed en highlights krijgen een mega metamorfose, zodat je de juiste boodschap uitstraalt en alleen relevante volgers (aka potentiële klanten) aantrekt.

 

Dit vonden anderen fantastisch aan de cursus

Hoe de cursus is opgebouwd

Module 1 | Bouw je brand
Na deze module heb je een sterke personal brand, zodat mensen je aan de ene kant als expert zien en tegelijk een diepe connectie met je voelen – en die combinatie is goud waard. 

Module 2 | Je eerst indruk
Na deze module heb je een duidelijk account dat geoptimaliseerd is voor conversie. Het vertelt je ideale klant precies wat je doet, hoe je haar kunt helpen & waarom ze absoluut bij jou moet zijn. 

Module 3 | Cashen met je content
Na deze module vraag je jezelf nooit meer af wat je moet posten. Je weet precies hoe je je doelgroep kunt aanspreken, welke content je moet delen om meer klanten te krijgen en hoe je kunt verkopen in je captions en stories. 

Module 4 | Verkopen in dm
Na deze module heb je een succesvolle dm-strategie om van je volgers loyale en enthousiaste klanten te maken – op een oprechte manier, vanuit vertrouwen & connectie.

Module 5 | Let it grow
Na deze module weet je precies wat je moet doen om je zichtbaarheid te vergroten op Instagram en meer relevante volgers (aka potentiele klanten) aan te trekken.

 

 

Dit vonden anderen fantastisch aan de cursus

But wait, there’s more!

BONUS 1: Instagram Story Selling Script

3 gedetailleerde scripts voor Instagram Stories zodat je precies weet hoe je je volgers kunt opwarmen voor je aanbod en hoe je vervolgens succesvol en effectief je dienst of product kunt pitchen.

BONUS 2: Social Proof that Sells

Social proof is onmisbaar als je wilt verkopen op Instagram – maar dan heb je wel de juiste social proof nodig. In deze gids leg ik uit hoe je testimonials kunt verzamelen die je ook daadwerkelijk meer klanten gaan opleveren.

Veelgestelde vragen

WAT MAAKT DEZE CURSUS ANDERS DAN ANDERE INSTAGRAM CURSUSSEN?

De meeste cursussen focussen zich alleen op Instagram zelf, maar heel eerlijk: daar ga je niet snel succesvol mee worden. Je kunt van alles over het platform weten, maar als je niet snapt hoe marketing & sales werken, zul je niet snel meer klanten krijgen.

Als je je rijbewijs gaat halen, is het ook niet genoeg om te weten hoe je de auto moet besturen; dan moet je ook de verkeersregels snappen en opvolgen.

En daarom vertel ik je in mijn cursus niet alleen hoe je Instagram moet gebruiken; ik neem je ook mee in de psychologie achter het promoten en verkopen van je product, zodat je ook echt snápt waarom je bepaalde content moet delen en waarom je jezelf op een bepaalde manier in de markt moet zetten als je meer klanten wilt krijgen.

Daarnaast leer ik je mijn eigen methodes en strategieën. Veel informatie uit de cursus zul je dus nergens anders vinden.

IS DE CURSUS GESCHIKT VOOR BEGINNENDE ONDERNEMERS?

Absoluut! Ook als je nog maar net bent begonnen of als je nog maar weinig volgers hebt, zal de cursus je helpen om meer klanten uit Instagram te halen. Sterker nog: ik geloof dat hoe eerder je weet hoe je jezelf goed in de markt kunt zetten en hoe eerder je leert welke content je moet delen om meer klanten te krijgen, hoe sneller je het succes zult bereiken waar je van droomt.

HELPT DE CURSUS OOK ALS IK DIENSTEN AANBIED?

Zeker! Ik spreek in de cursus steeds over online producten omdat dat mijn vakgebied is, maar je kunt precies dezelfde strategieën gebruiken voor het verkopen van diensten.

Misschien ga je er zelfs nog wel meer aan hebben dan ondernemers die digitale producten verkopen, aangezien het juist als je diensten verkoopt belangrijk is dat je een sterke personal brand hebt, dat je doelgroep je vertrouwt en dat je volgers een connectie met je voelen.

Dus als jij diensten aanbiedt en meer wilt leren over hoe je jezelf op de kaart kunt zetten en hoe je meer klanten uit Instagram kunt halen, dan is dit juist de perfecte cursus voor jou.

HELPT DE CURSUS OOK ALS IK FYSIEKE PRODUCTEN AANBIED?

Gedeeltelijk. Ook als je fysieke producten koopt is het belangrijk dat je een sterke brand hebt, dat je een duidelijk account hebt, dat je relevante volgers aantrekt en dat je weet hoe je je doelgroep kunt aanspreken en kunt stimuleren om je product te kopen – en al die dingen bespreek ik in mijn cursus.

Maar een aantal lessen gaan bijvoorbeeld ook over het opbouwen van relaties en het aanspreken van de emotie van je doelgroep; en dat zijn dingen die bij een fysiek product over het algemeen minder relevant zijn. 

Ik denk dat zo’n 70-80 procent van de lessen super waardevol voor je is en dat de overige 20-30 procent (iets) minder waardevol voor je is. Dus dan is het aan jou of je het dat waard vindt. 

Twijfel je? Stuur me dan een dm op @tarinda.straver, dan zal ik eerlijk met je meedenken!

HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DE CURSUS?

Hoe klinkt voor altijd? Je hebt levenslang toegang tot de cursus, dus je kunt de cursus of delen van de cursus ook altijd weer opnieuw volgen!

HOELANG DUURT DE CURSUS?

De cursus bevat 21 videolessen van elk 3 tot 10 minuten (je krijgt van elke les ook de uitgeschreven tekst) en bij elke les staan één of meerdere opdrachten.

Je zou de cursus in principe in een paar uur kunnen volgen, maar de content is super waardevol en ik ga regelmatig de diepte in, dus ik raad aan om er zeker 2-3 dagen voor uit te trekken om alle lessen te volgen en de opdrachten te maken.

KAN IK DE CURSUS OOK LATER BEGINNEN?

Je kunt beginnen wanneer jij wilt! Je hebt levenslang toegang tot de cursus en je kunt alle modules gewoon kijken wanneer het jou uitkomt, op de snelheid die jij fijn vindt. Dus het maakt niet uit of je vandaag, volgende maand of volgend jaar begint!

Binnen nu en 3 maanden kun je..

.. een sterke personal brand hebben, waardoor je doelgroep je als expert ziet, je volgers een connectie met je voelen en je je kunt onderscheiden van je concurrenten.

.. precies weten welke content je moet delen om vertrouwen te creëren, je volgers op te warmen voor je aanbod en je aanbod succesvol te verkopen.

.. een fantastisch account hebben waarmee je de juiste volgers aantrekt en een succesvolle en makkelijk te implementeren strategie hebben om van die volgers enthousiaste klanten te maken.

Maar dan moet je wel nu je kans pakken.

Let’s be real – je zou niet de hele sales pagina hebben gelezen als je al genoeg klanten uit Instagram zou halen.

 

Maar dat is gelukkig makkelijk op te lossen. Althans, als je een simpele, praktische & bewezen strategie hebt die je kunt volgen. *kuch kuch*

 

Dit vonden anderen fantastisch aan de cursus

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina

Ben je er klaar mee om veel tijd & energie in Instagram te steken, maar weinig resultaat te zien?

Dan heb ik precies wat jij nodig hebt.

Klinkt dit bekend?

→ Je hebt geen idee wat je moet posten op Instagram om meer engagement te krijgen – laat staan dat je weet hoe je met je posts meer inkomsten kunt krijgen.

→ Je weet dat het belangrijk is om je te onderscheiden, maar je weet gewoon niet hoe je dat moet doen en hoe je kunt opvallen tussen alle andere ondernemers op Instagram.

→ Je bent actief en consistent op Instagram, maar op de een of andere manier lijkt je boodschap niet echt over te komen en je doelgroep zich niet echt aangesproken te voelen.

→ Je vindt het lastig om je aanbod te promoten op Instagram en de keren dat je het doet, levert het je weinig op.

Ergens weet je wel dat je niet helemaal op de juiste weg zit, maar hoe je dan wél op de juiste weg komt?

Je hebt geen idee.

Je wilt graag meer klanten.
Je wilt graag meer engagement.
Je wilt graag meer inkomsten.

Maar het enige wat Instagram je tot nu toe heeft opgeleverd, is meer frustratie, meer onzekerheid en meer stress.

Ik weet precíes hoe je je voelt

Ik weet hoe frusterend het is om andere ondernemers de ene na de andere klant te zien binnenhalen, terwijl jij je afvraagt..

Waar zijn de klanten?
Waar zijn de volgers?
Waar zijn de dm’s?
Waar gaat het toch fout?

MAAR GOED NIEUWS: DAT KAN SNEL VERLEDEN TIJD ZIJN.

Ik ben Tarinda en ik help vrouwelijke ondernemers om een schaalbare business te bouwen, non-stop nieuwe klanten aan te trekken en consistent five figure maanden te draaien.

De afgelopen maanden is mijn online business ontzettend hard gegroeid – en dat heb ik vrijwel volledig te danken aan Instagram.

Maar dat succes kwam niet uit de lucht vallen.

Die resultaten kwamen pas nadat ik besefte dat zichtbaar zijn op Instagram niet genoeg is; het gaat er vooral om hoe je zichtbaar bent.

Want als ik even heel eerlijk mag zijn: als je jezelf niet als expert neerzet en als je niet aan de relatie met je volgers werkt, loop je gegarandeerd klanten mis en laat je gegarandeerd geld liggen

Maar dat kan gelukkig snel veranderen.

 

introducing

Soulful Selling on Instagram

In deze cursus deel ik mijn volledige strategie om een sterke personal brand te bouwen, jezelf als expert neer te zetten en de ene na de andere klant binnen te halen – zonder 24/7 online te hoeven zijn.

Ik leg je stap voor stap uit wat je moet doen om je te onderscheiden van je concurrenten & van je volgers klanten te maken en vooral ook hoe je dat het beste kunt doen – dus welke content je moet delen, hoe je ervoor zorgt dat je doelgroep je gaat vertrouwen en hoe je je account zó inricht dat je non-stop potentiële klanten aantrekt.

Dit is geen standaard Instagram cursus die je dingen vertelt die je allang al weet. Dit is een one of a kind cursus met effectieve en bewezen sales- en marketingstrategieën, die je zullen helpen om jezelf op de kaart te zetten en met gemak je diensten en producten te verkopen.

 

Het resultaat?

Killer content

Je weet precies welk soort content je moet delen om meer engagement, meer volgers en vooral: meer klanten & inkomsten te krijgen.

expertstatus

Je weet wat je moet doen en delen om als expert gezien te worden en klanten komen naar jou in plaats van dat jij op zoek moet naar klanten.

sales succes

Je weet precies je moet delen om je volgers op te warmen voor je aanbod en wat je moet doen om van je volgers enthousiaste klanten te maken.

een goed account

Je bio, feed en highlights krijgen een mega metamorfose, zodat je de juiste boodschap uitstraalt en alleen relevante volgers (aka potentiële klanten) aantrekt.

Dit vonden anderen fantastisch aan de cursus

Hoe de cursus is opgebouwd

Module 1 | Bouw je brand
Na deze module heb je een sterke personal brand, zodat mensen je aan de ene kant als expert zien en tegelijk een diepe connectie met je voelen – en die combinatie is goud waard. 

Module 2 | Je eerst indruk
Na deze module heb je een duidelijk account dat geoptimaliseerd is voor conversie. Het vertelt je ideale klant precies wat je doet, hoe je haar kunt helpen & waarom ze absoluut bij jou moet zijn. 

Module 3 | Cashen met je content
Na deze module vraag je jezelf nooit meer af wat je moet posten. Je weet precies hoe je je doelgroep kunt aanspreken, welke content je moet delen om meer klanten te krijgen en hoe je kunt verkopen in je captions en stories. 

Module 4 | Verkopen in dm
Na deze module heb je een succesvolle dm-strategie om van je volgers loyale en enthousiaste klanten te maken – op een oprechte manier, vanuit vertrouwen & connectie.

Module 5 | Let it grow
Na deze module weet je precies wat je moet doen om je zichtbaarheid te vergroten op Instagram en meer relevante volgers (aka potentiele klanten) aan te trekken.

 

Dit vonden anderen fantastisch aan de cursus

But wait, there’s more!

BONUS 1: Instagram Story Selling Script

3 gedetailleerde scripts voor Instagram Stories zodat je precies weet hoe je je volgers kunt opwarmen voor je aanbod en hoe je vervolgens succesvol en effectief je dienst of product kunt pitchen.

BONUS 2: Social Proof that Sells

Social proof is onmisbaar als je wilt verkopen op Instagram – maar dan heb je wel de juiste social proof nodig. In deze gids leg ik uit hoe je testimonials kunt verzamelen die je ook daadwerkelijk meer klanten gaan opleveren.

Veelgestelde vragen

WAT MAAKT DEZE CURSUS ANDERS DAN ANDERE INSTAGRAM CURSUSSEN?

De meeste cursussen focussen zich alleen op Instagram zelf, maar heel eerlijk: daar ga je niet snel succesvol mee worden. Je kunt van alles over het platform weten, maar als je niet snapt hoe marketing & sales werken, zul je niet snel meer klanten krijgen.

Als je je rijbewijs gaat halen, is het ook niet genoeg om te weten hoe je de auto moet besturen; dan moet je ook de verkeersregels snappen en opvolgen.

En daarom vertel ik je in mijn cursus niet alleen hoe je Instagram moet gebruiken; ik neem je ook mee in de psychologie achter het promoten en verkopen van je product, zodat je ook echt snápt waarom je bepaalde content moet delen en waarom je jezelf op een bepaalde manier in de markt moet zetten als je meer klanten wilt krijgen.

Daarnaast leer ik je mijn eigen methodes en strategieën. Veel informatie uit de cursus zul je dus nergens anders vinden.

IS DE CURSUS GESCHIKT VOOR BEGINNENDE ONDERNEMERS?

Absoluut! Ook als je nog maar net bent begonnen of als je nog maar weinig volgers hebt, zal de cursus je helpen om meer klanten uit Instagram te halen. Sterker nog: ik geloof dat hoe eerder je weet hoe je jezelf goed in de markt kunt zetten en hoe eerder je leert welke content je moet delen om meer klanten te krijgen, hoe sneller je het succes zult bereiken waar je van droomt.

HELPT DE CURSUS OOK ALS IK DIENSTEN AANBIED?

Zeker! Ik spreek in de cursus steeds over online producten omdat dat mijn vakgebied is, maar je kunt precies dezelfde strategieën gebruiken voor het verkopen van diensten.

Misschien ga je er zelfs nog wel meer aan hebben dan ondernemers die digitale producten verkopen, aangezien het juist als je diensten verkoopt belangrijk is dat je een sterke personal brand hebt, dat je doelgroep je vertrouwt en dat je volgers een connectie met je voelen.

Dus als jij diensten aanbiedt en meer wilt leren over hoe je jezelf op de kaart kunt zetten en hoe je meer klanten uit Instagram kunt halen, dan is dit juist de perfecte cursus voor jou.

HELPT DE CURSUS OOK ALS IK FYSIEKE PRODUCTEN AANBIED?

Gedeeltelijk. Ook als je fysieke producten koopt is het belangrijk dat je een sterke brand hebt, dat je een duidelijk account hebt, dat je relevante volgers aantrekt en dat je weet hoe je je doelgroep kunt aanspreken en kunt stimuleren om je product te kopen – en al die dingen bespreek ik in mijn cursus.

Maar een aantal lessen gaan bijvoorbeeld ook over het opbouwen van relaties en het aanspreken van de emotie van je doelgroep; en dat zijn dingen die bij een fysiek product over het algemeen minder relevant zijn. 

Ik denk dat zo’n 70-80 procent van de lessen super waardevol voor je is en dat de overige 20-30 procent (iets) minder waardevol voor je is. Dus dan is het aan jou of je het dat waard vindt. 

Twijfel je? Stuur me dan een dm op @tarinda.straver, dan zal ik eerlijk met je meedenken!

HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DE CURSUS?

Hoe klinkt voor altijd? Je hebt levenslang toegang tot de cursus, dus je kunt de cursus of delen van de cursus ook altijd weer opnieuw volgen!

HOELANG DUURT DE CURSUS?

De cursus bevat 21 videolessen van elk 3 tot 10 minuten (je krijgt van elke les ook de uitgeschreven tekst) en bij elke les staan één of meerdere opdrachten.

Je zou de cursus in principe in een paar uur kunnen volgen, maar de content is super waardevol en ik ga regelmatig de diepte in, dus ik raad aan om er zeker 2-3 dagen voor uit te trekken om alle lessen te volgen en de opdrachten te maken.

KAN IK DE CURSUS OOK LATER BEGINNEN?

Je kunt beginnen wanneer jij wilt! Je hebt levenslang toegang tot de cursus en je kunt alle modules gewoon kijken wanneer het jou uitkomt, op de snelheid die jij fijn vindt. Dus het maakt niet uit of je vandaag, volgende maand of volgend jaar begint!

Binnen nu en 3 maanden kun je..

.. een sterke personal brand hebben, waardoor je doelgroep je als expert ziet, je volgers een connectie met je voelen en je je kunt onderscheiden van je concurrenten.

.. precies weten welke content je moet delen om vertrouwen te creëren, je volgers op te warmen voor je aanbod en je aanbod succesvol te verkopen.

.. een fantastisch account hebben waarmee je de juiste volgers aantrekt en een succesvolle en makkelijk te implementeren strategie hebben om van die volgers enthousiaste klanten te maken.

Maar dan moet je wel nu je kans pakken.

Let’s be real – je zou niet de hele sales pagina hebben gelezen als je al genoeg klanten uit Instagram zou halen.

 

Maar dat is gelukkig makkelijk op te lossen. Althans, als je een simpele, praktische & bewezen strategie hebt die je kunt volgen. *kuch kuch*

Dit vonden anderen fantastisch aan de cursus

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina