Ben je er klaar voor om jezelf als expert neer te zetten en met gemak nieuwe klanten aan te trekken?

Klinkt dit bekend?

→ Je hebt geen idee wat je moet posten op Instagram om meer engagement te krijgen – laat staan dat je weet hoe je met je posts meer inkomsten kunt krijgen.

→ Je weet dat het belangrijk is om je te onderscheiden, maar je weet gewoon niet hoe je dat moet doen en hoe je kunt opvallen tussen alle andere ondernemers op Instagram.

→ Je bent actief en consistent op Instagram, maar op de een of andere manier lijkt je boodschap niet echt over te komen en je doelgroep zich niet echt aangesproken te voelen.

→ Je vindt het lastig om je aanbod te promoten op Instagram en de keren dat je het doet, levert het je weinig op.

Ergens weet je wel dat je niet helemaal op de juiste weg zit, maar hoe je dan wél op de juiste weg komt?

Je hebt geen idee.

Je wilt graag meer klanten.
Je wilt graag meer engagement.
Je wilt graag meer inkomsten.

Maar het enige wat Instagram je tot nu toe heeft opgeleverd, is meer frustratie, meer onzekerheid en meer stress.

Maar wat als het ook anders kan?

Wat als jij ook dit soort resultaten kunt behalen – zonder dat je 24/7 online hoeft te zijn? ↓

introducing

Soulful Selling on Instagram

In deze cursus deel ik mijn volledige strategie om een sterke personal brand te bouwen, jezelf als expert neer te zetten en de ene na de andere droomklant binnen te halen – zonder 24/7 online te hoeven zijn.

Aan de hand van mijn signature social selling strategie laat ik je zien hoe je op Instagram kunt verkopen vanuit waarde, vertrouwen en connectie. Oftewel, op een oprechte en eerlijke manier waar jij je volledig comfortabel bij voelt én die je klanten gaat opleveren die 100 procent bij je passen en die niets liever willen dan met jou werken.

Ik leer je stap voor stap welke content je moet delen op Instagram, hoe je ervoor zorgt dat je doelgroep je gaat vertrouwen en hoe je je account zó inricht dat je non-stop potentiële klanten aantrekt.

 

Het resultaat?

Killer content

Je weet precies welk soort content je moet delen om meer engagement, meer volgers en vooral: meer klanten & inkomsten te krijgen.

expertstatus

Je weet wat je moet doen en delen om als expert gezien te worden en klanten komen naar jou in plaats van dat jij op zoek moet naar klanten.

sales succes

Je weet precies wat je moet posten om je volgers op te warmen voor je aanbod en wat je moet doen om van je volgers enthousiaste klanten te maken.

een goed account

Je bio, feed en highlights krijgen een mega metamorfose, zodat je de juiste boodschap uitstraalt en alleen relevante volgers (aka potentiële klanten) aantrekt.

Ik ben Tarinda en ik help vrouwelijke ondernemers om een schaalbare business te bouwen, non-stop nieuwe klanten aan te trekken en consistent five figure maanden te draaien.

De afgelopen maanden is mijn bedrijf ontzettend hard gegroeid – en dat heb ik vrijwel volledig te danken aan Instagram.

Maar dat succes kwam niet uit de lucht vallen.

Lange tijd haalde ik namelijk totaal geen resultaat met Instagram. Of nou ja, ik kreeg wel wat likes en comments en volgers. Maar de klanten? Die waren nergens te bekennen.

Dus terwijl ik andere ondernemers de ene na de andere klant zag binnenhalen, dacht ik alleen maar..

Hoe dan?! Waarom lukt het mij niet?! Waar gaat het toch fout??

Op een gegeven moment was ik er klaar mee en investeerde ik duizenden euro’s om meer over marketing, sales en personal branding te leren.

Met die kennis begon ik me anders in de markt te zetten en andere soorten content te delen en letterlijk binnen een paar weken ging ik van geen klanten naar tientallen klanten per maand via Instagram.

Inmiddels haal ik verreweg het grootste deel van mijn klanten uit Instagram en heb ik al honderden vrouwen mogen helpen om ook effectief en succesvol te verkopen op Instagram.

En nu is het jouw beurt.

Soulful Selling on Instagram is voor jou als je..

✔️ Overweldigd bent door alle mogelijkheden en strategieën en op zoek bent naar een simpel en effectief stappenplan dat je daadwerkelijk meer klanten gaat opleveren.

✔️ Nooit meer wilt twijfelen over wat je nu weer moet posten; je wilt een sterke contentstrategie waarmee je je ideale klanten kunt aantrekken, opwarmen en converteren – zonder dat het je al te veel moeite kost.

✔️ Een manier zoekt om je te kunnen onderscheiden van je concurrenten, zodat jij de go-to expert in je niche wordt en je doelgroep zonder twijfel voor jou kiest.

✔️ Wilt weten hoe je meer relevante volgers kunt aantrekken en hoe je van die volgers vervolgens enthousiaste klanten kunt maken.

Wat je in Soulful Selling on Instagram gaat leren:

Module 1 | Het bouwen van een sterke personal brand

Met een sterke personal brand zul je jezelf sneller als expert neer kunnen zetten en geef je je volgers een reden om voor jou te kiezen.

Na deze module weet je precies wat ervoor nodig is om een sterke personal brand te bouwen op Instagram. Aan de hand van praktische opdrachten ontdek je hoe je jezelf goed en onderscheidend in de markt kunt zetten – op een manier die volledig comfortabel voor je voelt. Daarnaast weet je hoe je een duidelijke en sterke boodschap creërt en hoe je die boodschap consistent kunt uitdragen.

Module 2 | Een perfecte eerste indruk maken

Wanneer mensen op je Instagram account belanden, moeten ze meteen kunnen zien waar jij ze mee kunt helpen en waarom jij de juiste persoon bent om hen te helpen.

Na deze module heb je een aantrekkelijk, onderscheidend en duidelijk profiel. Je hebt een profielfoto die aansluit bij je personal brand, een bio die duidelijk maakt hoe jij je doelgroep helpt & welke transformatie ze kunnen verwachten en een sterke call to action. Daarnaast weet je hoe je een feed creërt waarmee je de juiste boodschap uitstraalt en welke highlights onmisbaar zijn op je account.

Module 3 | De 6 soorten content die je nodig hebt op Instagram

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep zich door je aangesproken voelt, je vertrouwt en je als expert ziet, moet je verschillende soorten content delen.

Na deze module vraag je jezelf nooit meer af wat je moet posten en of je posts wel goed & effectief zijn. Je weet precies welke soorten content je nodig hebt om je doelgroep aan te spreken en meer klanten te krijgen én hoe je die content kunt toepassen – inclusief tientallen voorbeelden. Daarnaast leer je in deze module ook hoe je succesvol kunt verkopen in je captions en in je stories.

 

Module 4 | Effectief verkopen in de dm

Door in de dm met je doelgroep in gesprek te gaan, zul je de connectie versterken en kun je potentiële klanten extra waarde en aandacht geven.

Na deze module heb je een succesvolle dm-strategie om van je volgers loyale en enthousiaste klanten te maken – op een oprechte manier, vanuit vertrouwen en connectie. Je weet precies hoe je potentiële klanten kunt benaderen & een gesprek kunt beginnen en je weet hoe je vervolgens over je aanbod kunt beginnen. Daarnaast weet je na deze module ook welke fouten je absoluut moet vermijden.

Module 5 | Meer relevante volgers aantrekken

Hoe meer relevante en betrokken volgers je hebt, hoe meer potentiële klanten je ook hebt.

Na deze module weet je precies wat je moet doen om je zichtbaarheid te vergroten op Instagram en meer relevante volgers (aka potentiële klanten) aan te trekken. Je weet hoe het algoritme werkt, zodat je het in je voordeel kunt gebruiken. Je weet welk soort content voor de meeste groei & engagement zorgt. En je weet wat de beste tijd is om te posten en hoe je je account kunt laten groeien met hashtags.

Ben je er klaar voor om meer klanten aan te trekken en five figure maanden om te zetten met Instagram?

Maar wacht, er is nog meer!

BONUS 1: Instagram Story Selling Script

3 gedetailleerde scripts voor Instagram Stories zodat je precies weet hoe je je volgers kunt opwarmen voor je aanbod en hoe je vervolgens succesvol en effectief je dienst of product kunt pitchen.

BONUS 2: Social Proof that Sells

Social proof is onmisbaar als je wilt verkopen op Instagram – maar dan heb je wel de juiste social proof nodig. In deze gids leg ik uit hoe je testimonials kunt verzamelen die je ook daadwerkelijk meer klanten gaan opleveren.

Veelgestelde vragen

WAT MAAKT DEZE CURSUS ANDERS DAN ANDERE INSTAGRAM CURSUSSEN?

De meeste cursussen focussen zich alleen op Instagram zelf, maar heel eerlijk: daar ga je niet snel succesvol mee worden. Je kunt van alles over het platform weten, maar als je niet snapt hoe marketing & sales werken, zul je niet snel meer klanten krijgen.

Als je je rijbewijs gaat halen, is het ook niet genoeg om te weten hoe je de auto moet besturen; dan moet je ook de verkeersregels snappen en opvolgen.

En daarom vertel ik je in mijn cursus niet alleen hoe je Instagram moet gebruiken; ik neem je ook mee in de psychologie achter het promoten en verkopen van je product, zodat je ook echt snápt waarom je bepaalde content moet delen en waarom je jezelf op een bepaalde manier in de markt moet zetten als je meer klanten wilt krijgen.

Daarnaast leer ik je mijn eigen methodes en strategieën. Veel informatie uit de cursus zul je dus nergens anders vinden.

IS DE CURSUS GESCHIKT VOOR BEGINNENDE ONDERNEMERS?

Absoluut! Ook als je nog maar net bent begonnen of als je nog maar weinig volgers hebt, zal de cursus je helpen om meer klanten uit Instagram te halen. Sterker nog: ik geloof dat hoe eerder je weet hoe je jezelf goed in de markt kunt zetten en hoe eerder je leert welke content je moet delen om meer klanten te krijgen, hoe sneller je het succes zult bereiken waar je van droomt.

HELPT DE CURSUS OOK ALS IK DIENSTEN AANBIED?

Zeker! Ik spreek in de cursus vaak over online producten, maar je kunt precies dezelfde strategieën gebruiken voor het verkopen van diensten.

Misschien ga je er zelfs nog wel meer aan hebben dan ondernemers die digitale producten verkopen, aangezien het juist als je diensten verkoopt belangrijk is dat je een sterke personal brand hebt, dat je doelgroep je vertrouwt en dat je volgers een connectie met je voelen.

Dus als jij diensten aanbiedt en meer wilt leren over hoe je jezelf op de kaart kunt zetten en hoe je meer klanten uit Instagram kunt halen, dan is dit juist de perfecte cursus voor jou.

HELPT DE CURSUS OOK ALS IK FYSIEKE PRODUCTEN AANBIED?

Gedeeltelijk. Ook als je fysieke producten koopt is het belangrijk dat je een sterke brand hebt, dat je een duidelijk account hebt, dat je relevante volgers aantrekt en dat je weet hoe je je doelgroep kunt aanspreken en kunt stimuleren om je product te kopen – en al die dingen bespreek ik in mijn cursus.

Maar een aantal lessen gaan bijvoorbeeld ook over het opbouwen van relaties en het aanspreken van de emotie van je doelgroep; en dat zijn dingen die bij een fysiek product over het algemeen minder relevant zijn. 

Ik denk dat zo’n 70-80 procent van de lessen super waardevol voor je is en dat de overige 20-30 procent minder waardevol voor je is. Dus dan is het aan jou of je het dat waard vindt. 

Twijfel je? Stuur me dan een dm op @tarinda.straver, dan zal ik eerlijk met je meedenken!

HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DE CURSUS?

Hoe klinkt voor altijd? Je hebt levenslang toegang tot de cursus, dus je kunt de cursus of delen van de cursus ook altijd weer opnieuw volgen!

HOELANG DUURT DE CURSUS?

De cursus bevat 21 videolessen van elk 3 tot 10 minuten (je krijgt van elke les ook de uitgeschreven tekst) en bij elke les staan één of meerdere opdrachten.

Je zou de cursus in principe in een paar uur kunnen volgen, maar de content is super waardevol en ik ga regelmatig de diepte in, dus ik raad aan om er zeker 2-3 dagen voor uit te trekken om alle lessen te volgen en de opdrachten te maken.

KAN IK DE CURSUS OOK LATER BEGINNEN?

Je kunt beginnen wanneer jij wilt! Je hebt levenslang toegang tot de cursus en je kunt alle modules gewoon kijken wanneer het jou uitkomt, op de snelheid die jij fijn vindt. Dus het maakt niet uit of je vandaag, volgende maand of volgend jaar begint!

WAT ALS IK DE CURSUS VIND TEGENVALLEN?

Ik ben er zo van overtuigd dat mijn methodes en strategieën je gaan helpen om een succesvolle cursus neer te zetten, dat ik een 100% geld terug garantie geef als je me binnen 14 dagen laat weten dat je niet tevreden bent met de cursus.

Het enige wat ik van je vraag, is dat je kunt laten zien dat je alle lessen hebt gevolgd en alle opdrachten hebt gemaakt.

Binnen nu en 3 maanden kun je..

.. een sterke personal brand hebben, waardoor je doelgroep je als expert ziet, je volgers een connectie met je voelen en je je kunt onderscheiden van je concurrenten.

.. precies weten welke content je moet delen om vertrouwen te creëren, je volgers op te warmen voor je aanbod en je aanbod succesvol te verkopen.

.. een fantastisch account hebben waarmee je de juiste volgers aantrekt en een succesvolle en makkelijk te implementeren strategie hebben om van die volgers enthousiaste klanten te maken.

Maar dan moet je wel nu je kans pakken.

Let’s be real – je zou niet de hele sales pagina hebben gelezen als je al genoeg klanten uit Instagram zou halen.

 

Maar dat is gelukkig makkelijk op te lossen. Althans, als je een simpele, praktische & bewezen strategie hebt die je kunt volgen. *kuch kuch*

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina

Ben je er klaar voor om jezelf als expert neer te zetten en met gemak nieuwe klanten aan te trekken?

Klinkt dit bekend?

→ Je hebt geen idee wat je moet posten op Instagram om meer engagement te krijgen – laat staan dat je weet hoe je met je posts meer inkomsten kunt krijgen.

→ Je weet dat het belangrijk is om je te onderscheiden, maar je weet gewoon niet hoe je dat moet doen en hoe je kunt opvallen tussen alle andere ondernemers op Instagram.

→ Je bent actief en consistent op Instagram, maar op de een of andere manier lijkt je boodschap niet echt over te komen en je doelgroep zich niet echt aangesproken te voelen.

→ Je vindt het lastig om je aanbod te promoten op Instagram en de keren dat je het doet, levert het je weinig op.

Ergens weet je wel dat je niet helemaal op de juiste weg zit, maar hoe je dan wél op de juiste weg komt?

Je hebt geen idee.

Je wilt graag meer klanten.
Je wilt graag meer engagement.
Je wilt graag meer inkomsten.

Maar het enige wat Instagram je tot nu toe heeft opgeleverd, is meer frustratie, meer onzekerheid en meer stress.

Maar wat als het ook anders kan?

Wat als jij ook dit soort resultaten kunt behalen – zonder dat je 24/7 online hoeft te zijn? ↓

introducing

Soulful Selling on Instagram

In deze cursus deel ik mijn volledige strategie om een sterke personal brand te bouwen, jezelf als expert neer te zetten en de ene na de andere droomklant binnen te halen – zonder 24/7 online te hoeven zijn.

Aan de hand van mijn signature social selling strategie laat ik je zien hoe je op Instagram kunt verkopen vanuit waarde, vertrouwen en connectie. Oftewel, op een oprechte en eerlijke manier waar jij je volledig comfortabel bij voelt én die je klanten gaat opleveren die 100 procent bij je passen en die niets liever willen dan met jou werken.

Ik leer je stap voor stap welke content je moet delen op Instagram, hoe je ervoor zorgt dat je doelgroep je gaat vertrouwen en hoe je je account zó inricht dat je non-stop potentiële klanten aantrekt.

 

Het resultaat?

Killer content

Je weet precies welk soort content je moet delen om meer engagement, meer volgers en vooral: meer klanten & inkomsten te krijgen.

expertstatus

Je weet wat je moet doen en delen om als expert gezien te worden en klanten komen naar jou in plaats van dat jij op zoek moet naar klanten.

sales succes

Je weet precies wat je moet posten om je volgers op te warmen voor je aanbod en wat je moet doen om van je volgers enthousiaste klanten te maken.

een goed account

Je bio, feed en highlights krijgen een mega metamorfose, zodat je de juiste boodschap uitstraalt en alleen relevante volgers (aka potentiële klanten) aantrekt.

Ik ben Tarinda en ik help vrouwelijke ondernemers om een schaalbare business te bouwen, non-stop nieuwe klanten aan te trekken en consistent five figure maanden te draaien.

De afgelopen maanden is mijn bedrijf ontzettend hard gegroeid – en dat heb ik vrijwel volledig te danken aan Instagram.

Maar dat succes kwam niet uit de lucht vallen.

Lange tijd haalde ik namelijk totaal geen resultaat met Instagram. Of nou ja, ik kreeg wel wat likes en comments en volgers. Maar de klanten? Die waren nergens te bekennen.

Dus terwijl ik andere ondernemers de ene na de andere klant zag binnenhalen, dacht ik alleen maar..

Hoe dan?! Waarom lukt het mij niet?! Waar gaat het toch fout??

Op een gegeven moment was ik er klaar mee en investeerde ik duizenden euro’s om meer over marketing, sales en personal branding te leren.

Met die kennis begon ik me anders in de markt te zetten en andere soorten content te delen en letterlijk binnen een paar weken ging ik van geen klanten naar tientallen klanten per maand via Instagram.

Inmiddels haal ik verreweg het grootste deel van mijn klanten uit Instagram en heb ik al honderden vrouwen mogen helpen om ook effectief en succesvol te verkopen op Instagram.

En nu is het jouw beurt.

Soulful Selling on Instagram is voor jou als je..

✔️ Overweldigd bent door alle mogelijkheden en strategieën en op zoek bent naar een simpel en effectief stappenplan dat je daadwerkelijk meer klanten gaat opleveren.

✔️ Nooit meer wilt twijfelen over wat je nu weer moet posten; je wilt een sterke contentstrategie waarmee je je ideale klanten kunt aantrekken, opwarmen en converteren – zonder dat het je al te veel moeite kost.

✔️ Een manier zoekt om je te kunnen onderscheiden van je concurrenten, zodat jij de go-to expert in je niche wordt en je doelgroep zonder twijfel voor jou kiest.

✔️ Wilt weten hoe je meer relevante volgers kunt aantrekken en hoe je van die volgers vervolgens enthousiaste klanten kunt maken.

Wat je in Soulful Selling on Instagram gaat leren:

Module 1 | Het bouwen van een sterke personal brand

Met een sterke personal brand zul je jezelf sneller als expert neer kunnen zetten en geef je je volgers een reden om voor jou te kiezen.

Na deze module weet je precies wat ervoor nodig is om een sterke personal brand te bouwen op Instagram. Aan de hand van praktische opdrachten ontdek je hoe je jezelf goed en onderscheidend in de markt kunt zetten – op een manier die volledig comfortabel voor je voelt. Daarnaast weet je hoe je een duidelijke en sterke boodschap creërt en hoe je die boodschap consistent kunt uitdragen.

Module 2 | Een perfecte eerste indruk maken

Wanneer mensen op je Instagram account belanden, moeten ze meteen kunnen zien waar jij ze mee kunt helpen en waarom jij de juiste persoon bent om hen te helpen.

Na deze module heb je een aantrekkelijk, onderscheidend en duidelijk profiel. Je hebt een profielfoto die aansluit bij je personal brand, een bio die duidelijk maakt hoe jij je doelgroep helpt & welke transformatie ze kunnen verwachten en een sterke call to action. Daarnaast weet je hoe je een feed creërt waarmee je de juiste boodschap uitstraalt en welke highlights onmisbaar zijn op je account.

Module 3 | De 6 soorten content die je nodig hebt op Instagram

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep zich door je aangesproken voelt, je vertrouwt en je als expert ziet, moet je verschillende soorten content delen.

Na deze module vraag je jezelf nooit meer af wat je moet posten en of je posts wel goed & effectief zijn. Je weet precies welke soorten content je nodig hebt om je doelgroep aan te spreken en meer klanten te krijgen én hoe je die content kunt toepassen – inclusief tientallen voorbeelden. Daarnaast leer je in deze module ook hoe je succesvol kunt verkopen in je captions en in je stories.

 

Module 4 | Effectief verkopen in de dm

Door in de dm met je doelgroep in gesprek te gaan, zul je de connectie versterken en kun je potentiële klanten extra waarde en aandacht geven.

Na deze module heb je een succesvolle dm-strategie om van je volgers loyale en enthousiaste klanten te maken – op een oprechte manier, vanuit vertrouwen en connectie. Je weet precies hoe je potentiële klanten kunt benaderen & een gesprek kunt beginnen en je weet hoe je vervolgens over je aanbod kunt beginnen. Daarnaast weet je na deze module ook welke fouten je absoluut moet vermijden.

Module 5 | Meer relevante volgers aantrekken

Hoe meer relevante en betrokken volgers je hebt, hoe meer potentiële klanten je ook hebt.

Na deze module weet je precies wat je moet doen om je zichtbaarheid te vergroten op Instagram en meer relevante volgers (aka potentiële klanten) aan te trekken. Je weet hoe het algoritme werkt, zodat je het in je voordeel kunt gebruiken. Je weet welk soort content voor de meeste groei & engagement zorgt. En je weet wat de beste tijd is om te posten en hoe je je account kunt laten groeien met hashtags.

Ben je er klaar voor om meer klanten aan te trekken en five figure maanden om te zetten met Instagram?

Maar wacht, er is nog meer!

BONUS 1: Instagram Story Selling Script

3 gedetailleerde scripts voor Instagram Stories zodat je precies weet hoe je je volgers kunt opwarmen voor je aanbod en hoe je vervolgens succesvol en effectief je dienst of product kunt pitchen.

BONUS 2: Social Proof that Sells

Social proof is onmisbaar als je wilt verkopen op Instagram – maar dan heb je wel de juiste social proof nodig. In deze gids leg ik uit hoe je testimonials kunt verzamelen die je ook daadwerkelijk meer klanten gaan opleveren.

Veelgestelde vragen

WAT MAAKT DEZE CURSUS ANDERS DAN ANDERE INSTAGRAM CURSUSSEN?

De meeste cursussen focussen zich alleen op Instagram zelf, maar heel eerlijk: daar ga je niet snel succesvol mee worden. Je kunt van alles over het platform weten, maar als je niet snapt hoe marketing & sales werken, zul je niet snel meer klanten krijgen.

Als je je rijbewijs gaat halen, is het ook niet genoeg om te weten hoe je de auto moet besturen; dan moet je ook de verkeersregels snappen en opvolgen.

En daarom vertel ik je in mijn cursus niet alleen hoe je Instagram moet gebruiken; ik neem je ook mee in de psychologie achter het promoten en verkopen van je product, zodat je ook echt snápt waarom je bepaalde content moet delen en waarom je jezelf op een bepaalde manier in de markt moet zetten als je meer klanten wilt krijgen.

Daarnaast leer ik je mijn eigen methodes en strategieën. Veel informatie uit de cursus zul je dus nergens anders vinden.

IS DE CURSUS GESCHIKT VOOR BEGINNENDE ONDERNEMERS?

Absoluut! Ook als je nog maar net bent begonnen of als je nog maar weinig volgers hebt, zal de cursus je helpen om meer klanten uit Instagram te halen. Sterker nog: ik geloof dat hoe eerder je weet hoe je jezelf goed in de markt kunt zetten en hoe eerder je leert welke content je moet delen om meer klanten te krijgen, hoe sneller je het succes zult bereiken waar je van droomt.

HELPT DE CURSUS OOK ALS IK DIENSTEN AANBIED?

Zeker! Ik spreek in de cursus vaak over online producten, maar je kunt precies dezelfde strategieën gebruiken voor het verkopen van diensten.

Misschien ga je er zelfs nog wel meer aan hebben dan ondernemers die digitale producten verkopen, aangezien het juist als je diensten verkoopt belangrijk is dat je een sterke personal brand hebt, dat je doelgroep je vertrouwt en dat je volgers een connectie met je voelen.

Dus als jij diensten aanbiedt en meer wilt leren over hoe je jezelf op de kaart kunt zetten en hoe je meer klanten uit Instagram kunt halen, dan is dit juist de perfecte cursus voor jou.

HELPT DE CURSUS OOK ALS IK FYSIEKE PRODUCTEN AANBIED?

Gedeeltelijk. Ook als je fysieke producten koopt is het belangrijk dat je een sterke brand hebt, dat je een duidelijk account hebt, dat je relevante volgers aantrekt en dat je weet hoe je je doelgroep kunt aanspreken en kunt stimuleren om je product te kopen – en al die dingen bespreek ik in mijn cursus.

Maar een aantal lessen gaan bijvoorbeeld ook over het opbouwen van relaties en het aanspreken van de emotie van je doelgroep; en dat zijn dingen die bij een fysiek product over het algemeen minder relevant zijn. 

Ik denk dat zo’n 70-80 procent van de lessen super waardevol voor je is en dat de overige 20-30 procent minder waardevol voor je is. Dus dan is het aan jou of je het dat waard vindt. 

Twijfel je? Stuur me dan een dm op @tarinda.straver, dan zal ik eerlijk met je meedenken!

HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DE CURSUS?

Hoe klinkt voor altijd? Je hebt levenslang toegang tot de cursus, dus je kunt de cursus of delen van de cursus ook altijd weer opnieuw volgen!

HOELANG DUURT DE CURSUS?

De cursus bevat 21 videolessen van elk 3 tot 10 minuten (je krijgt van elke les ook de uitgeschreven tekst) en bij elke les staan één of meerdere opdrachten.

Je zou de cursus in principe in een paar uur kunnen volgen, maar de content is super waardevol en ik ga regelmatig de diepte in, dus ik raad aan om er zeker 2-3 dagen voor uit te trekken om alle lessen te volgen en de opdrachten te maken.

KAN IK DE CURSUS OOK LATER BEGINNEN?

Je kunt beginnen wanneer jij wilt! Je hebt levenslang toegang tot de cursus en je kunt alle modules gewoon kijken wanneer het jou uitkomt, op de snelheid die jij fijn vindt. Dus het maakt niet uit of je vandaag, volgende maand of volgend jaar begint!

WAT ALS IK DE CURSUS VIND TEGENVALLEN?

Ik ben er zo van overtuigd dat mijn methodes en strategieën je gaan helpen om een succesvolle cursus neer te zetten, dat ik een 100% geld terug garantie geef als je me binnen 14 dagen laat weten dat je niet tevreden bent met de cursus.

Het enige wat ik van je vraag, is dat je kunt laten zien dat je alle lessen hebt gevolgd en alle opdrachten hebt gemaakt.

Binnen nu en 3 maanden kun je..

.. een sterke personal brand hebben, waardoor je doelgroep je als expert ziet, je volgers een connectie met je voelen en je je kunt onderscheiden van je concurrenten.

.. precies weten welke content je moet delen om vertrouwen te creëren, je volgers op te warmen voor je aanbod en je aanbod succesvol te verkopen.

.. een fantastisch account hebben waarmee je de juiste volgers aantrekt en een succesvolle en makkelijk te implementeren strategie hebben om van die volgers enthousiaste klanten te maken.

Maar dan moet je wel nu je kans pakken.

Let’s be real – je zou niet de hele sales pagina hebben gelezen als je al genoeg klanten uit Instagram zou halen.

 

Maar dat is gelukkig makkelijk op te lossen. Althans, als je een simpele, praktische & bewezen strategie hebt die je kunt volgen. *kuch kuch*

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina