Ben je het zat om..
• Jezelf elke ochtend uit bed te slepen voor een 9 tot 5 baan waar je totaal geen plezier en voldoening uit haalt?
• Vast te zitten in de ratrace en geen idee te hebben hoe je eruit moet komen?
• Afhankelijk te zijn van mensen en locaties, terwijl alles in je schreeuwt om vrijheid?

Dan is het NU tijd om actie te ondernemen en je dromen waar te maken!

En ik kan je daarbij helpen.

Ik ben Tarinda en op Digitale Dromers help ik jou om een succesvolle online business op te zetten en met digitale producten een passief inkomen te verdienen, zodat je een leven met meer vrijheid en meer voldoening kunt creëren.

Ik leer je hoe je..
• Je websiteverkeer explosief kunt laten groeien en mensen naar je website kunt trekken die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.
• Fantastische digitale producten maakt en hoe je die vervolgens succesvol in de markt kunt zetten.
• Je werk kunt automatiseren, waardoor je geld blijft verdienen zonder dat je elke dag hoeft te werken.
• Je online zichtbaarheid vergroot, zodat iedereen kan zien hoe fantastisch jij bent en hoe fantastisch je bedrijf is.

Misschien heb je een geweldig idee voor je online business, maar ben je nog niet gestart omdat je gewoon GEEN IDEE hebt hoe en waar je moet beginnen. Of misschien weet je precies hoe je het allemaal moet aanpakken, maar stel je het elke keer uit omdat je de stap niet DURFT te zetten.

Ik weet hoe je je voelt.

Ik was namelijk ook zo.

Ik begon jaren geleden al met bloggen en ondanks dat ik tienduizenden mensen per maand naar mijn website trok, pakte ik nooit echt door. Omdat ik BANG was.

Bang dat het niets zou worden.

Bang dat ik domme fouten zou maken.

Bang om mezelf op de voorgrond te zetten.

Bang omdat ik nog helemaal NIETS wist over e-mailmarketing, digitale producten, lead magnets, opt-ins, landingspagina’s en noem het maar op.

Daarnaast was er ZOVEEL informatie te vinden en moest ik voor mijn gevoel op zoveel plekken aanwezig zijn en zoveel dingen tegelijk doen dat ik op een gegeven moment gewoon vastliep.

Ik wist niet meer wat ik moest doen en of ik dit überhaupt allemaal nog wel wílde doen.

Maar wat ik wel wist, was dat ik een leven met meer vrijheid wilde creëren. Dat ik een bedrijf wilde neerzetten waar ik elke dag voor uit bed wil springen en waar ik tegelijk anderen mee kan helpen.

En dus besloot ik mezelf te herpakken en het nog een kans te geven – hoe eng en overweldigend ik het allemaal ook vond.

Ik volgde cursussen, begon een e-maillijst, schreef mijn eerste ebook, schreef een tweede en derde ebook, begon mijn werk te automatiseren, maakte meer digitale producten en verdiende binnen een jaar genoeg passief inkomen om rond te kunnen komen.

En als deze bange, perfectionistische introvert het kan, kan jij het zeker!

En ik wil je met alle liefde daarbij helpen en deze hele online business wereld zo makkelijk en leuk mogelijk voor je maken.

LET’S GET PERSONAL

Ik ben Tarinda (28), een levensgenieter vol ambities en dromen. Ik word gelukkig van koffie, zon en palmbomen en ik haat regen, vertraging en sokken met gaten. Ik draag 90 procent van de tijd witte sneakers en witte shirtjes, wat helemaal niet slim is aangezien ik echt de meest clumsy persoon op aarde ben.

Ik heb nooit geweten wat ik wilde worden en op het VWO wisselde ik van psycholoog naar accountant naar advocaat naar iets in de financiële wereld. Uiteindelijk besloot ik op mijn laatste schooldag dat ik helemaal geen zin had in een kantoorbaan en koos ik voor de studie Journalistiek.

Tijdens mijn studie bleek dat freelancen helemaal niet mijn ding is en tijdens mijn stages bleek dat ik inderdaad allergisch ben voor kantoortuinen, dus ondanks dat ik met giga hoge cijfers was afgestudeerd en ik meteen een baan aangeboden kreeg, besloot ik mijn hart te volgen en de journalistiek achter me te laten. Ik rolde vervolgens de bruidsfotografie in, maar kwam er al snel achter dat ook dat niet mijn ding was.

In de tussentijd ontmoette ik de liefde van mijn leven en twee jaar later waren we happily married. We droomden van een leven in het buitenland, met voldoende tijd en vrijheid om de dingen te doen die we belangrijk vinden en die ons gelukkig maken.

Hoe meer we er over nadachten, hoe meer het begon te kriebelen. En dus besloten we die droom gewoon waar te gaan maken. We zetten alles op een rijtje, maakten een plan en verhuisden in 2017 naar India.

Ik begon daar met Digitale Dromers, maakte heel veel fouten, herpakte mezelf weer, begon te twijfelen of dit het wel was, stopte toen even, overwon een aantal mental blocks, ging vervolgens weer door, maakte nog meer fouten, leerde daarvan en zette vervolgens in korte tijd een succesvolle online business neer.

Met hard werken, een hoop toewijding en slimme financiële keuzes hebben we binnen een paar jaar een leven kunnen creëren waarin we genoeg passief inkomen verdienen om van rond te kunnen komen. Een leven waarin we de vrijheid hebben om te wonen waar we willen, om te doen wat we belangrijk vinden en onze tijd te besteden aan de dingen die ons écht gelukkig maken.

En omdat ik iedereen dit leven gun, wil ik jou en zoveel mogelijk anderen helpen om hetzelfde te bereiken.

Dus wanneer ik niet de wereld aan het rondreizen ben of met een goed boek in het zonnetje zit (momenteel in Zuid-Afrika!), ben ik waarschijnlijk hier – mensen een virtuele schop onder hun kont aan het geven om alles uit hunzelf én het leven te halen en hen te helpen om ook een succesvolle en winstgevende online business neer te zetten.

.

DUS BEN JE KLAAR OM JE DOELEN TE CRUSHEN EN EEN FANTASTISCH ONLINE BEDRIJF OP TE ZETTEN?!

I’VE GOT YOU COVERED!

CONTACT
Heb je een vraag, idee, suggestie of iets anders dat je met me wilt delen? Of heb je interesse in een samenwerking? Op de contactpagina kun je meer informatie en een contactformulier vinden. Stuur je liever een mailtje? Dat kan naar hello@tarindastraver.nl.

SOCIAL MEDIA
Instagram @tarinda.straver
Community Online Goal Crushers
Pinterest digitaledromers

KVK: 70947848