Wil je graag een mooie Instagram feed, maar lukt het je maar niet om je foto’s die magic touch te geven?

Dan heb ik precies wat jij nodig hebt.

Ik krijg steeds vaker de vraag hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk en hoe ik het voor elkaar heb gekregen om van mijn feed zo’n mooi geheel te maken. 

Wanneer ik vertel dat ik daar mijn eigen presets voor gebruik, was de tweede vraag vrijwel altijd of en waar ze die presets konden kopen.

Maar dat kon dus niet.

Tot nu.

Ik weet namelijk hoeveel tijd het kost om je foto’s goed te werken en hoe lastig en overweldigend Lightroom kan zijn – het heeft mij maanden gekost om het programma onder de knie te krijgen. 

En daarom heb ik besloten om het werk voor jou te doen.

Zodat jij je foto’s kunt bewerken als een pro, zonder al het werk te hoeven doen. Het enige wat jij hoeft te doen, is op de preset klikken – makkelijker kan gewoon niet!

 

Voor mijn Instagram account gebruik ik deze 5 presets:

tropical

Instagram Lightroom Presets Tropical

sunshine

romantic

jungle

Instagram Lightroom Presets Jungle

Portrait

De presets hebben allemaal een verschillende uitstraling, maar ik heb ervoor gezorgd dat ze goed bij elkaar passen, zodat je bewerkte foto’s samen een mooi geheel vormen – hallo perfecte Instagram feed!

Ik heb mijn vijf presets gebundeld in drie verschillende pakketten: mobiele presets, desktop presets en een combinatie pakket.

Moet je de mobiele of desktop presets kopen?

let me help you out!

Mobiele presets zijn gemaakt voor de mobiele app Lightroom CC. Deze app is volledig gratis te downloaden en je hoeft ook geen Adobe account aan te maken. De mobiele presets werken alleen in de app en niet op de desktop versie van Lightroom. 

Desktop presets zijn gemaakt voor de desktop software Lightroom 4-6, Lightroom CC en Lightroom Classic CC. Je kunt deze presets niet op je telefoon gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van deze desktop software moet je een abonnement afsluiten bij Adobe. 

Het resultaat van beide presets is zo goed als identiek, al zijn de desktop presets een stuk krachtiger dan de mobiele presets, omdat je in de desktop versie van Lightroom meer aanpassingen kunt doen. Het voordeel van de mobiele presets is dat je je foto’s altijd en overal kunt bewerken.

Wanneer je voornamelijk met een camera fotografeert en je je beelden op professioneel niveau wilt bewerken, passen de desktop presets het beste bij je. Wanneer je vooral je telefoon gebruikt om foto’s te maken of wanneer je veel op reis bent, kan je waarschijnlijk beter voor de mobiele presets gaan.

Je kunt ook beiden met korting kopen door het combinatie pakket aan te schaffen.

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN PRESETS?

Presets zijn one-click filters voor Lightroom. Met presets kun je je foto’s met één klik een bepaalde bewerking en uitstraling geven. 

WANNEER KRIJG IK DE PRESETS?

Meteen na aankoop ontvang je een e-mail met een download link.

ZIJN DIT DEZELFDE PRESETS ALS DIE JIJ GEBRUIKT OP INSTAGRAM?

Ja, dit zijn precies dezelfde presets als die ik gebruik. 

KAN IK DE PRESETS OP ELKE FOTO GEBRUIKEN?

De presets kunnen worden gebruikt op JPEG en RAW bestanden.

IK BEN NIET ECHT THUIS IN LIGHTROOM. KAN IK DEZE PRESETS DAN GEBRUIKEN?

Zeker! Juist als je niet goed weet hoe je met Lightroom moet werken, zijn presets ideaal, omdat ik alle bewerkingen al heb gedaan. Jij hoeft alleen maar de presets toe te passen en eventueel wat kleine aanpassingen te doen.

HOE INSTALLEER IK DE PRESETS?

Bij aankoop van de presets ontvang je een uitgebreide handleiding met screenshots en instructies om de presets te installeren.

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina