Je website laten groeien moeilijk? Niet met mijn strategie.

Al honderden enthousiaste klanten!

Klinkt dit bekend?

→  Je schrijft fantastische artikelen met waardevolle tips en informatie, maar het lukt je maar niet om bezoekers naar je website te trekken.

→  Je hebt een geweldig product gemaakt, maar het loopt nog niet bepaald storm en je hebt geen idee hoe je het beter kunt promoten.

→  Je blijft al maanden op hetzelfde bezoekersaantal hangen en je hebt echt alles geprobeerd om te groeien – maar zonder resultaat.

Ik herken het helemaal.

Ik schreef meerdere artikelen per week en was actief op Facebook, Instagram, Twitter en zelfs Google+, maar ik groeide minimaal en soms ook maanden helemaal niet.

Ik stak ontzettend veel tijd en energie in mijn blog, maar ik kreeg niet de resultaten waar ik op hoopte en waar ik zo hard voor werkte. 

Tot ik Pinterest ontdekte.

Nadat ik bij Amerikaanse bloggers steeds meer succesverhalen over Pinterest voorbij zag komen, begon ik alles te lezen wat ik er maar over kon vinden en ik kwam al snel tot de conclusie dat Pinterest echt een goudmijn is voor bloggers en ondernemers.

Ik besloot er volledig in te duiken en probeerde vervolgens elke tip, trick en tool die ik tegenkwam.

Na maanden experimenteren, had ik mijn eigen Pinterest strategie gemaakt. En niet zomaar één, maar één die mega succesvol bleek te zijn en die ervoor zorgde dat ik binnen 3 maanden van 5.000 naar ruim 20.000 bezoekers per maand was gegaan.

En omdat ik ook jou dit succes gun, heb ik besloten om van mijn strategie een praktisch ebook te maken, waarin ik je vertel hoe ik Pinterest gebruik, welke tips ik allemaal toepas en hoe ook jij met Pinterest je blog of bedrijf naar ongekende hoogte kunt laten groeien.

Ontdek mijn best-selling ebook

Groeien met Pinterest

Dit zeggen anderen over Groeien met Pinterest

Wat je in het ebook gaat leren

H1. Waarom Pinterest?
Je leert waarom Pinterest zo’n krachtige marketingtool is en wat het je allemaal kan opleveren.

H2. Je account
Je leert waarom je een zakelijk account nodig hebt en hoe je een zakelijk account aanmaakt.

H3. Je profiel
Je leert hoe je een goede eerste indruk maakt door je profiel te optimaliseren en hoe je je profiel beter vindbaar maakt.

H4. Je borden
Je leert welke borden je nodig hebt, hoe je je borden het beste kunt organiseren en hoe je ze SEO-vriendelijk kunt maken.

H5. De perfecte pin
Je leert hoe je de perfecte pin maakt en hoe je ervoor zorgt dat mensen je pins zien en bewaren.

H6. Verkeer naar je website trekken
Je leert hoeveel je moet pinnen, hoe vaak je moet pinnen en hoe je duizenden mensen per maand naar je website kunt trekken.

H7. Mijn Pinterest strategie
Je leert de 4 trucjes die ik heb gebruikt om in korte tijd mijn bezoekersaantal te verviervoudigen.

H8. Leren van je statistieken
Je leert welke statistieken belangrijk zijn en hoe je je statistieken kunt gebruiken om je strategie te verbeteren.

Dit zeggen anderen over Groeien met Pinterest

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina