Het neerzetten van een succesvol en winstgevend online bedrijf is niet moeilijk.

Je hebt alleen het juiste stappenplan nodig.

Klinkt dit bekend?

Je schrijft meerdere artikelen per week en bent actief op social media, maar het lukt je maar niet om meer mensen naar je website te trekken.

Je leest regelmatig hoe anderen veel geld verdienen met hun blog, terwijl jij het al jaren met €5 per maand moet doen – of €10 als je een goede maand hebt.

Je wilt heel graag een fulltime inkomen verdienen met je blog, maar je weet gewoon niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen en waar je moet beginnen.

Ergens weet je wel dat je niet helemaal op de juiste weg zit, maar hoe je dan wél op de juiste weg komt?

Je hebt geen idee.

Ik weet precíes hoe je je voelt

Ik heb twee jaar lang heel hard aan mijn blog gewerkt..

.. en er heel weinig mee verdiend.

Ik had namelijk geen idee wat ik aan het doen was. Geen idee welke stappen ik moest zetten. Geen idee hoe ik ervoor kon zorgen dat ik wél meer geld verdiende.

Ik stak al mijn tijd en energie in de verkeerde zaken en maakte fout na fout na fout – zonder dat ik het doorhad.

Begin 2019 veranderde alles en inmiddels heb ik van mijn blog een succesvol online bedrijf kunnen maken dat me een fulltime (en grotendeels passief) inkomen oplevert.

Hoe ik dat voor elkaar heb gekregen?

Door in mezelf te investeren, een duidelijk plan te maken en dat plan stap voor stap uit te voeren.

En dat plan is nu ook beschikbaar voor jou!

Omdat ik het ontzettend zonde zou vinden als anderen ook letterlijk járen verspillen aan zaken die niets opleveren, heb ik namelijk besloten om te maken wat ik zelf een aantal jaar geleden zo graag had willen hebben:

Een duidelijke en compacte cursus die PRECIES vertelt welke stappen je moet zetten om je blog en inkomsten explosief te laten groeien – zonder stress en tijdsverspilling!

introducing

Build your Dream Business

In deze cursus deel ik de volledige strategie die ik heb gebruikt om in korte tijd een succesvolle online business neer te zetten en er een fulltime inkomen mee te verdienen – zonder dat ik er fulltime voor hoef te werken!

Ik leg je uit welke stappen je moet zetten om je bezoekers en inkomsten te kunnen laten groeien, hóe je die stappen moet zetten en in welke volgorde je de stappen moet zetten. Het enige wat jij vervolgens nog hoeft te doen is de stappen volgen en toepassen.

Het resultaat?

Meer focus

Na het volgen van de cursus weet je precies welke stappen je moet zetten om succesvol te worden en in welke volgorde je die stappen moet zetten.

Meer bezoekers

Na het volgen van de cursus weet je precies hoe je fantastische artikelen schrijft en hoe je daarmee relevante bezoekers kunt aantrekken.

Meer inkomsten

Na het volgen van de cursus weet je precies hoe je waardevolle digitale producten maakt en hoe je ze succesvol (en automatisch!) kunt verkopen.

Beeld je eens in…

.. dat je over een jaar met een grote glimlach op je gezicht je ontslagbrief indient, omdat je inmiddels een consistent inkomen met je blog verdient.

.. dat je de volgende winter in het zonnige Bali doorbrengt, omdat je door je online business kunt wonen en werken waar je maar wilt.

.. dat je meer tijd met je kinderen kunt doorbrengen omdat je een grotendeels passief inkomen verdient en daardoor niet meer van 9 tot 5 hoeft te werken.

Het ís mogelijk – ik ben er het levende bewijs van.

Ik kan wonen waar ik wil, ik verdien meer dan genoeg om van rond te kunnen komen en ik heb de tijd en vrijheid om van het leven te genieten en de dingen te doen die ik belangrijk vind.

En als ik het kan, kan jij het ook – zeker aangezien het met mijn stappenplan makkelijker dan ooit is om een succesvol en winstgevend online bedrijf neer te zetten!

Dit vonden anderen fantastisch aan de cursus

Ik vond deze cursus ontzettend overzichtelijk en leerrijk. Vooral aan ‘Module 6: Digitale producten maken en verkopen’ heb ik heel veel gehad. Er is een logische opbouw en dankzij alle extra documenten en bijlagen heb je het gevoel dat je alle stappen ook makkelijk zelf kan uitvoeren. Ik vind het echt de perfecte cursus voor iedereen die wil weten hoe je kunt groeien en hoe je het beste digitale producten kunt maken en verkopen!

José Geertsema | www.josay.nl

Deze cursus laat je stap voor stap zien hoe je een succesvol online bedrijf neerzet. Aan de hand van video’s en handige, informatieve bijlagen leert Tarinda je meer over het maken van relevante content voor jouw doelgroep, het vinden van je Genius Zone, het creëren van een digitaal product, het opbouwen van een e-maillijst én het verdienen van geld met je blog. De cursus is uitgebreid, informatief, gemakkelijk te volgen en bevat leuke bonussen. Als je van jouw blog een succes wilt maken, moet je deze cursus zeker volgen!

Joni Hendrix

Ik vond de cursus van Tarinda echt de ideale basis om zelf aan de slag te gaan met het verkopen van een digitaal product. De cursus is heel overzichtelijk, uitgebreid en omvat veel waardevolle informatie zoals praktische handleidingen waarmee je meteen aan de slag kan. Na het volgen van de cursus had ik het gevoel dat ik eindelijk voldoende kennis had om nu zelf de stap naar de lancering van een digitaal product te zetten.

Jolien de Pauw | www.gummingbird.be

Hoe de cursus is opgebouwd

Module 1 | Een sterke basis
Aan het einde van de module heb je een duidelijke focus en weet je precies wie je doelgroep is en hoe jij je doelgroep kunt helpen.

Module 2 | Fantastische content schrijven
Aan het einde van de module weet je hoe je artikelen schrijft waarmee je je doelgroep aanspreekt & waarmee je jezelf als expert kunt neerzetten en weet je hoe je aan goede ideeën komt.

Module 3 | Je website laten groeien
Aan het einde van de module weet je precies welke 5 dingen je nodig hebt om explosief te kunnen groeien en weet je hoe je met SEO, Pinterest & Instagram meer bezoekers kunt krijgen.

Module 4 | E-mailmarketing
Aan het einde van de module weet je hoe je een e-maillijst begint, hoe je je lijst kunt laten groeien met freebies, welke e-mails je kunt sturen en hoe je ervoor zorgt dat ze altijd geopend worden.

Module 5 | Geld verdienen
Aan het einde van de module weet je welke opties er zijn om geld te verdienen en wat de voor- en nadelen van elke optie zijn.

Module 6 | Digitale producten maken & verkopen
Aan het einde van de module weet je hoe je waardevolle digitale producten maakt, hoe je een goede prijs bepaalt, hoe je een geweldige sales pagina schrijft, hoe je een shop op je website zet en hoe je je product succesvol (en automatisch!) kunt verkopen.

Twijfel je of de cursus wat voor jou is?

let me help you out!

Ik weet zeker dat je de cursus GEWELDIG gaat vinden als je je in één van deze punten herkent:

Je bent een beginnende blogger of ondernemer die klaar is om next level te gaan en op zoek is naar een duidelijk en makkelijk te implementeren stappenplan om te groeien en consistent geld te verdienen.

 Je wilt dolgraag een online bedrijf beginnen, maar je hebt geen idee welke stappen je moet zetten, hoe je de stappen moet zetten en in welke volgorde je de stappen moet zetten.

Je bent al een tijdje aan het bloggen bent en hebt al aardig wat bezoekers, maar het lukt je maar niet om er consistent geld mee te verdienen – of om er überhaupt geld mee te verdienen.

Je verkoopt al digitale producten, maar ze vliegen nog niet bepaald als warme broodjes over de toonbank en je hebt geen idee wat je moet doen om daar verandering in te brengen.

Je wilt iets creëren dat je voldoening geeft, dat je vrijheid geeft en dat ervoor zorgt dat je elke dag zin hebt om aan het werk te gaan – zelfs op maandag!

Betrapte je jezelf erop dat je met je hoofd aan het knikken was?

Dan is Build your Dream Business precies wat jij nodig hebt!

Veelgestelde vragen

WAT MAAKT DEZE CURSUS ANDERS DAN ANDERE CURSUSSEN?

De meeste cursussen focussen zich op één stukje van de puzzel; ze vertellen je hoe je meer bezoekers krijgt, hoe je een digitaal product maakt of hoe je een e-maillijst begint.

Maar om een puzzel succesvol te kunnen maken, heb je álle puzzelstukjes nodig. Om een succesvol online bedrijf te kunnen neerzetten, heb je álle stappen nodig.

En dat is precies wat ik je in deze cursus geef.

Ik vertel je alles wat je nodig hebt om een succesvol online bedrijf te kunnen neerzetten en ik behandel elke stap die ik heb gezet om een fulltime inkomen met mijn blog te kunnen verdienen.

IS DE CURSUS GESCHIKT VOOR BEGINNERS?

De reden dat ik deze cursus heb gemaakt, is omdat het precies is wat ik zelf zo graag had gehad toen ik begon met bloggen. Dus ja, absoluut! Juíst als je een beginner bent zal de cursus je ontzettend helpen, omdat alles zoveel makkelijker is als je meteen vanaf het begin een duidelijk stappenplan hebt dat je kunt volgen.

IS DE CURSUS GESCHIKT VOOR ERVAREN BLOGGERS / ONDERNEMERS?

De cursus is ook zeker een aanrader als je al een tijdje blogt, maar het je maar niet lukt om er consistent geld mee te verdienen of als je al digitale producten verkoopt, maar ze nog niet bepaald als warme broodjes over de toonbank vliegen. In dit geval zal niet alle informatie nieuw voor je zijn, maar juist als het je niet lukt om geld te verdienen of je producten succesvol te verkopen is het goed om weer terug naar de basis te gaan, omdat het vaak juist daar verkeerd gaat.

IS DE CURSUS WAARDEVOL ALS IK DIENSTEN AANBIED?

Zeker! Ik focus me in de cursus vooral op het verkopen van digitale producten, maar je kunt precies dezelfde strategieën gebruiken voor het verkopen van diensten. Daarnaast leer ik je in de cursus hoe je meer mensen kunt bereiken, hoe je je bedrijf goed in de markt kunt zetten en hoe je aan de relatie met je doelgroep kunt werken; zaken die onmisbaar zijn als je je diensten succesvol wilt verkopen.

HOELANG DUURT DE CURSUS EN HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DE CURSUS?

De cursus bevat ongeveer 3 uur aan videomateriaal (je krijgt van elke les ook de uitgeschreven tekst) en er zijn 9 opdrachten en 18 bijlagen / handleidingen. Je zou de cursus in principe in een dag kunnen volgen, maar de content is super waardevol en ik ga echt de diepte in, dus ik raad aan om er zeker 2 weken voor uit te trekken, zodat je alles goed in je op kunt nemen. Je hebt levenslang toegang tot de cursus, dus je kunt de cursus of delen van de cursus ook altijd weer opnieuw volgen!

KAN IK DE CURSUS OOK LATER BEGINNEN?

Je kunt beginnen wanneer jij wilt! Je hebt levenslang toegang tot de cursus en je kunt alle modules gewoon kijken wanneer het jou uitkomt, op de snelheid die jij fijn vindt. Dus het maakt niet uit of je vandaag, volgende maand of volgend jaar begint!

WAT ALS IK DE CURSUS VIND TEGENVALLEN?

Ik kan me niet voorstellen dat je niet blij bent met de cursus, maar wanneer je om de een of andere reden niet tevreden bent, kun je me een berichtje sturen op info@digitaledromers.nl met de reden waarom je niet tevreden bent en dan krijg je het volledige bedrag gewoon teruggestort. Een refund moet binnen 30 dagen na aankoop worden aangevraagd. De refund geldt niet voor de Skype- en Whatsapp coaching.

Je kunt nu 3 dingen doen:

1. Je kunt je droom opgeven en tot je pensioen in een 9 to 5 baan blijven zitten die je totaal geen voldoening geeft.

2. Je kunt het op je eigen manier blijven doen en op dezelfde voet verder blijven gaan (en dus dezelfde resultaten blijven verwachten.)

3. Je kunt in mijn cursus investeren en de snelweg naar succes en een leven vol vrijheid en voldoening pakken.

Welke optie kies jij?

Investeer in jezelf, in je dromen, in je toekomst.

Copyright © 2020 · Terug naar homepagina